MDilayAy Doğum yapanlar söyleyin lütfen sizi de sürekli nst ye bağlıyorlar mıydı ?? Doğum yapıyorum ve ben yürümek istiyorum nst ye bağlayınca en az yarım saat uzanmak zorunda kalıyorum ve sancılarım çok oluyo yürüyünce daha az hissediyorum nst de çıldıracam artık
Minifasulye MDilayAy hastaneye ilk yatış yaptığımda hemşireler gelip hemen nstye bağladılar uzanın dediler ama doktorum gelip hayır yatmıcak sürekli yüricek dedi nst taktıklarında da valla onlar peşimde gezdi ben yürürken doktorunuzla konuşun yatırmalarına izin vermeyin
Xaleyeren MDilayAy ben son dakkikada gittiğim için yine bağladılar ama çok fazla sürmedi çünkü doğurmak üzereydim hemen doğumhaneye aldılar ondan sonra
Minigiminannesi MDilayAy yaa ben rusyada dogurdum evrt surekli nst ye bagli kaldim kiz bide daraltiyo insani yaa
Ruyam34 MDilayAy mecburen bebeğin kalp atışları takip edilmesi lazım o yüzden ama biraz hastane kolayı seçmiş peşinizde dolanmamak için sanırım hem Doğum daha çabuk yapmak adına yatmak bi işe yaramaz yürüyüş Daha mantıklı istemediğinizi bu şekilde belirtin
Minigiminannesi MDilayAy ama nst ye bagli kalman lazim bebeginin kalp atisi senin sancin geldiginde o kadar azaliyo ki doktor bunu bilmesi gerek
Merve_dmr MDilayAy yani buna cok sınır oluyorum sonucta kolay doğum içinaçılman olması için yürümen hareket etmen lazım senı yatırıp sürekli nst de tutunca nasıl açılman olcak nasıl doğumun kolaylaşacak hem hareket edin diyolar hemde direk nst de bağlıyorlar 😏
ozgeya MDilayAy evet sürekli nstye bağlı kaldım doğum olana kadar,benim açılmam evde olduğu için 1,5 sürdü toplam hastaneye girişim ve doğum ama o süre içerisinde sadece tuvalete giderken çıkardılar.
MDilayAy Evde kalsaydım keşke ben de. Hastaneye geldiğimde 6 cm açıklık vardı sonra durdu. Nst de acı çektim resmen . Doğumum çok zor oldu ıkınamadım😞