melekgokce1 Ssvd yapan varmı varsa deneyiminiz ve öneriniz nedir bilgilerinize ihtiyaçim var hangi hastene ve doktorlar destekliyor acaba Bingöl’de yaşıyorum Elazığa yakınım aslende Gaziantepliyim bu üç şehirde onerebilicginiz doktor varmı acaba
dilanncann melekgokce1 merhaba bnde Elazığ’lıyım ssvd düşünüyorum Feti sekinde miyase hocaya takipliyim destekliyor ama nöbetine denk gelirse dogurturum seni dedi baska doktor bilgim yok üstte kalsın post..
kvsr1603 melekgokce1 ben 4 buçuk yıl önce yaptım mutlaka doğum eğitimi almaya çalışın süreç hakkında bilgi sahibi olun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz imkan varsa özel ebe tutun biz kadınların doğası bu rabbim bir yol vermiş sezaryen tabiki hayat kurtarır ama bizim yaratılışımız böyle zaten
melekgokce1 dilanncann ay çok teşekkür ederim şuan 11 haftalık gebeyim 3. Gebeliğim ilk doğumum normal oldu ikinci yanlış tanı gerekçesiyle hiç istemediğim halde sezeryan oldum en kısa zamanda miyase hocaya kontrole gideceğimm Bingöl’de yaşıyorum
dilanncann melekgokce1 Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın 🤲 miyase hoca bana ilk sezeryan ile 2 yıl olmasi lazim demisti sizin 2. Bebeginiz cok küçük ama yinede konuşun isterseniz inşallah yapar
melekgokce1 dilanncann inşallah plansız bir gebelik yaşadım çok erken oldu bakalım hayırlısı olsun insaallah
dilanncann melekgokce1 hayırlısı olsun inşallah içinizi ferah tutun bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de hangi doğum türü önemli değil 🩷
melekgokce1 dilanncann Bingölde yaşıyorum Elazığa gitme imkanım yoktu burda özelde bir doktora gittim ve ben söylemeden doktorum ssvd teklifi yaptı burda olması daha iyi oldu benim için