melekk132 Pik olmuş mu oluyor bu durumda? Çatlama tahmini olarak ne zaman gerçekleşir? İlişki için ideal zaman nedir?
kumsalyildirim melekk132 evet pik . Bugün yarın be diğer gün 3 gün üst üste değerlendirin. Test yapmaya devam edin tamamen silikleşince eski haline dönünce çatladı demek.
tahamommy melekk132 evet pik bunu da değerlendir bol havuç ye sağlıkla çatlasın, teste devam et çatlayınca yine değerlendir
_Mother_ tahamommy sadece pik günü değerlendirme imkanı buldum kendim için söylüyorum ihtimal varmıdır gebelik için 13 ü testim iki çizgi eşit koyuluktaydı gece yarısı birliktelik oldu 14 ü öğlen 1 de yaptığım pik akşam 7 de yaptığım silikti çatlama olmuştu
tahamommy _Mother_ olabilir canım benimde öyle oldu sadece pik değerlendirdim bi de benim 2 gün sonra çatladı o tutmuş , nasipte varsa oluyor
znnnr _Mother_ sperm uzun süre kalabiliyor üç gün hatta beş güne kadar dayandığını söyleyen uzmanlar var sprem vat ise olma ihtimali yüksek inşallah
_Mother_ tahamommy birliktelikten 19 saat sonra testte çatlama gördüm bakalım nasip olmuştur inşallah
_Mother_ znnnr inşallah evet 5 güne kadar canlı kalıyormuş birliktelikten 19 saat sonra testte çatlama gördüm bakalım 2 hafta sonra sonuç belli olur güzel haberler gelelim inşallah