emineaslantrk Sorum şu markette bi tık elimin hızasında 5 ltlik suyu kaldırıp elimle indirdim diz hızama geldiğinde solda bir sızı oluştu. Sorun olur mu ?
buse76 emineaslantrk ondan bişey olmaz korkma daha ağır şeyler sorun oluyor kanepe kaldırmak gibi veya dabacana kaldırmak gibi
nur_dum emineaslantrk Kaç haftalıksınız, hamileliğimi bilmiyordum 5 lt lik su bidonundan 3 tane 2.kata taşıdım, bazen unutuyorum mutfakta yine kaldırıyorum su bidonunu, içinizi ferah tutun birşey olmaz Allahın izniyle.
sudeli4 emineaslantrk 5 lt lik sudan bsey olacağını sanmıyorum cnm ama kendini en iyi sen bilirsin tabi. Benm serklajım var 5 litreyi Kaldırıyorum yani hatta yeri geliyo bazen 17 Kg olan çocuğu u kucsğgıma almak zorunda kalıyorum haftam ilerledikçe kucak olayını bitirdik ama yinede ne kdr dikkat etsem olmuyo işte bi şekilde oluyo bseyler
emineaslantrk nur_dum bende hep kaldırırım da bu sefer hafif bir yükseklikten indirirken oldu da korktum çok 17. Haftalık hamileyiö
emineaslantrk sudeli4 17 haftalıgım 4 saat oldu da kanama vs yok sadece sol ayağım ağrıyor gibi kasıktan
sudeli4 emineaslantrk dikkat et cnm hepimizin bünyesi bir değil şimdi ben o haftalarında 17 kg çocuğumu bile kucağa alıyordum ama işte dediğim gibi hepimizde aynı sonuçları vermiyo ck dikkat et kaldırma için rahat olur en azından