Kızlar 19 haftalık gebeyim. Dün ilk doz tetenoz vuruldum. Bugün baş ağrısıyla uyandım ensem kafam ağrıyordu. Normaldir dedim. Ama gözlerime vurdu ağrı. Öğlen 2 gibi kuaföre gittim oturdugum yerde gözüm karardı başım döndü, yanımdakilere burası cok havasız cok sıcak başım dönüyor benim dedigimi hatırlıyorum hemen sonrasında bayılmışım. ⅚ kişi başımda seslenerek uyandırmaya calıştılar. Kısa sürede kalktım ama cok korktum cok kötü oldu vücudum rengim, vücudum soğyk ter içindeydi. Anladım tansiyonumun düştügünü. Çünkü ilk ayımda yine bu durumu yaşayıp evde uzandıgım yatağımda bayılmıştım. Eşim geldi hastaneyegittik ultrason muanesinde şükür bebeğimin durumu iyi kalbi iyi suyu iyiydi. Tansiyonumu ölçtük, 8e düşmüş. Hala kendimde değilim ögleden bu yana. Vücudum bitkin kendi vücudum gibi değil sanki aşının reaksiyonu, sanki vücudum tepkime gösteriyor da bu hale geldim. Gibi bir durum var. Tetenozla bağlantılı değil dedi hem doktorum hem hemşireler. Ama 5 aydır gayet iyiyim birden bire bu durumu niçin yaşadım? Kalbim ata ata doktora gittim bebeğime bişi oldu zannettim kahroldum o panik ve korkuyla. Benim gibi tetenoz aşısından sonra böyle birşeyle karşılaşan oldumu veya bu tansiyon düşüklügü ani bayılma sebebi nedir neyin nesidir bilenler paylaşabilirmi lütfen