gebebirisi08 kizlar acil bilgi rica edebilirmiyim bugun doktora gittik 5+4 ama kesenin ust tarafinda cok ufak kanama varmis ama fiziki olarak kanama ve agri yok doktorum kan sulandirici progestan ve ine verdi karindan aranizda varmi boyle durum yasiyan
rumeysaemreyavrusu gebebirisi08 evet ilk bana da öyle dedi hatta kanama alanı oluşmuş durmuş dedi ertesi gün başka doktora gidince öyle bişey görmedi muhtemelen dün görüldü dedi progestan fitil kullandım bir süre şu an 29 haftalık olduk çok şükür ve bende de ağrı kanama vs olmamıştı
gebebirisi08 rosesally biraz korkuyorumda surekli yaticam haftaya kalp atisi olur dedi size ilac verdimi kendiligindenmi gecti
rumeysaemreyavrusu gebebirisi08 ağır şeyler kaldırma hızlı yürüme koşma anı hareketler etme dedimişti bana fitil kullandım dediğim gibi ama korkma dikkat ettiğin sürece bişey olmaz allahın izniyle
rosesally gebebirisi08 yok hiçbir şey vermemişti ilişkiyi yasaklamıştı. bizim de kalp atışı duyulmadan önceydi kendiliğinden geçti. kanamam akıntım olmadı alttan öyle kayboldu herhalde
kvsr1603 gebebirisi08 hiç kanama alanı olmayan hamileler de de oluyor ufak tefek ağrılar endişe etmeyin önemli olan kontrolde bir sıkıntı çıkmaması hamilelik boyunca bir sürü tuhaf ağrılar yaşayacaksınız normal gibi kabul edip devam edeceksiniz tabiki bebeğin durumu iyi olduğu sürece
gebebirisi08 kvsr1603 cok tesekkurler icim rahatladi doktor benim cidiye alabilcegim bir kanama degil sorun teskil etmiyor dedi