1glshcvz Merhaba güzel anneler nasılsınız bebek arabası puset yada set şeklinde alan var mı memnunmusunuz taşıma kapasitesi ve marka paylaşırmısınız.😘
[silindi] 1glshcvz ben travel aldım ön yargılıydım ama gidip görünce baya kullanımı rahat geldi johnson aldım ve çok uyguna İnternetten almadım mağazada indirim de yapıyorlar gidip görün alın bence 😊
Slmzhnm 1glshcvz bende kiwi egg 6in 1 dusunuyorum ınternette gordum gecen e bebek magazasındada kanz ın aynı tarz arabasını denedım puset bolumunun 360 derece donuyor olması ozellıkle cok hosuma gitti biraz agır ama kiwi suan ıcın favorim
SevdaNurum Pierre cardin pc 405 modelini aldk. Şurda 1ay öncesine kadar fiyatları normaldi. Birden uctu... Bu markanın fiyatı 1. 500 ile1.800 civarıydı. Şuan 2 ila 2.500 civarına cıktı. Şansımıza İstanbul a gezmeye gttmştk. Orada aynı arabayı 1350 ye aldk. Ankarada kırmızı rengi bulamıyorduk orada bulduk😊cok araştrdk inanın en doğrusu pierre cardin oldgna karar verdik. Hem haff. Nasip olursa 1 bucuk aya kadar kullanıcam inşallah 🙏🏻 siz de cok geçe kalmadan alın derim çünkü bahar yaklaştık a fiyatları ucuyor malesef.
dere07 1glshcvz casual Cadillac trona safe aldık bizde anneler tarafından ödül almış bir bebek arabasıymış bir çok yerde sordum bu arabayi aldım nasip 3 ay sonra kullancam bende 😇 hafif ve kullanışlı bir araba
Nbaylan dere07 evet hafif ve istedigim ozellikler vardi bende ondan aldım güzel araba ama 2 ay sonra kullanacam insallah mumnun kaliriz 😊
[silindi] Albertos İnternetten almadım bi mağazadan aldım yaşadığım yerde 650 ya aldım pusetiyle beraber sizde bakın İnternetten güvenemedim ama kullanımı çok güzel özellikle sürüşü ben en çok ona baktım açıkcası
ozgeya 1glshcvz Mamas Papas Urbo2 aldık kullanıyoruz ve çok memnunuz.Hem hafif hem pratik travel sisteme dönüştürülüyor. Manevrası çok iyi.Bizim arabayı deneyen arkadaşlar aldıkları arabaya pişman oluyorlar ağırlığı ve hantallığı yüzünden.