neslihaner Arkadaşlar göbekten iğne yapma fikri biraz garip geliyor . İlk iğnemi sağlık ocağında yaptırdım kolumdan yaptı . Bundan sonrakileri eşim yapmaya çalışacak . Yine koldan mı yapsak 9 ay boyunca kolundan yapan var mı
purpoles neslihaner yaptıktan sonra hiç bastırmayın pamukla kendi haline bırakın yoksa morarıyor kanamıyor zaten kanarsa sadece silin
buse76 neslihaner 6 aya kadar göbekten yaptım 6. Ayda göbeğim çıkınca yapamadım kalçadan yapıyor eşim daha rahat kalça göbek daha çok acıyomuş şimdi anladım
sarumervee neslihaner 27 haftalığım ilk öğrendiğim günden beri kendim göbekten yapıyorum daha kolayıma geliyo kimseye yaptıramam ben
tahamommy neslihaner 9 ay boyunca göbekten yaptım koldan daha az acıyor ve kendimi kimseye emanet edemezdim ben, acısa da yavaş yavaş yaptım
suprizM Ben 9 ay boyunca göbekten yaptim cnm okdr tatliki ama çocuğum için yaptim son ay zorlamisti yapmasi cok gerilmişti karnım iki defa tek koldan yaptim daha cok acıdı koldan şimdi tekrar hamileyim yarin gidicem baslicaz inşallah iğneye
sadece1selda @neslihaner ben göbeğim büyüyünceye kadar göbeğimden yaptım bazen çok morarıyordu mecbur sağ-sol kol devam ettim karnım büyüyünce de bacağıma geçtim göbekten sonra en rahat orası geldi bana
buse76 sarumervee yapılıyor canım 28+4 üm en baştan beri kullanıyorum doktorum öyle demişti kol bacak kalça göbek nerden rahat edersen diye
balminnak Ne kadar dogru bılmıyorum ama burdada bıkac kısıden duydum hatta doktoru demiş karından daha hızlı etkı eıdyormus denıldı ondan bende sorun olmassa hep karından yapmayı dusunuyorum bebege ulasma ihtimali yok dıyor doktorlar
sarumervee balminnak evet ya bende böle duydum o yüzden karından yapmayı tercih ediyorum arada morarsada
sudeli4 balminnak evet bebeğe direk değme ihtimali yok ama karın büyüyüp göbek çevresi Gerildikçe bebek hareket ettikle sanki ordaki Dokumdaha İncelmiş hissediyorsun ve ister istemez yapamıyorsun ordan en azından Benm için öyle oldu göbek gerginleşip büyüdükçe asla iğne batıramadık koldan devam ettik
sudeli4 neslihaner 15. Haftama Kadar karından yaptık sonr akoşa geçtik ilk zamanlar çok morardı ama zamanla alıştık kola da
sarumervee buse76 başkasına yaptıramayacağım için bide karından daha çabuk etki ediyormuş diye duyduydum karından devam ben ☺️
izelaren neslihaner karın çok daha kolay oluyor çok morarırsa ben bacaktan yaptım karnım düzelinde tekrar karından devam ettim. Koldan çok acıdı benim