Gmoli Bayramdan sonra fethiye de yer ayırttık kızım hemen hemen sekiz aylık olacak o zaman cok tedirginim uyku bizim için çok problem dalamıyor bi türlü giden anneler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim neler kullanışlı oldu neler almalıyım yanıma
azra01 Gmoli bebek arabasında uyuyorsa bebek arabasını alın canim gezdiginiz yerde icinde uyuyabilir başka aklıma birsey gelmedi🤷♀️
Yazmelegi_ Gmoli kızım 10 aylıkken gitmiştim. Tztilde genelde deniz havuz derken suyun içinde yoruluyor uyuyodu,özellikle aksam gezerken bebek arabasında uyuyodu. Baston tarzı bebek arabası götürmüştüm
aslmoms Uykuya dalmakta problem yaşıyorsa yattığı yatak taşınabilir birşeyse bence onu alın, birde uykuya dalmada yardımcı olacak bir alışkanlığı var ise (tülbent, oyuncak vs.) onları alabilirsiniz.
Gmoli aslmoms taşınabilir yatağımız yok malesef bir de plajda zor olur diye düsünüyorum 🥲 bi alışkanlığı da yok
aslmoms Gmoli Sürekli oynadığı oyuncaklar son çare. Belkide hiç gerek kalmaz . Muhteşem bir tatil diliyorum size 🧡🧡
fadimeinci Bence endişe etmeyin bebekler uyumayınca evde de zor uyuyor ne güzel gidin bizim yerimize de tatil yapın
Momybus Vallahi ben daha doğurmadım ama ağustosta 3 aylık olacak bebeğim tatile gidilir mi sizce kızlar
smglyrk Ben geçen sene günübirlik gittim çocuklar okula başlayana kadar da tövbe ettim ama siz bilirsiniz 😂😂