tugcekmrr Hamile kalmadan önce her gün yapıyordum ilk hamilelikte aldığım kiloları vermek için. Bu hamileliğim bana sürpriz oldu aynı şekilde biraz daha kısa versiyonunu yapabilir miyim acaba? 🤔
kvsr1603 tugcekmrr ben leslie yapıyorum yine çok kendimi zorlamadan 22 haftalığım yürüyemedipim günler yapıyorum sadece
Tomriscvn tugcekmrr canım bende hergün yapıyordum ama hamile kalınca hiç yapmadım onun yerine hamile platesi falan yapabilirsin bence çünkü grow biraz hareketli oluyor kısa videoları bile
tugcekmrr kvsr1603 Growwith’i de günde 30-40dk yaptığım için leslie o kadar sıkıcı geliyor ki hareketleri hiç fayda etmiyor gibi geliyor 2 gündür bende leslie yapıyordum
dilaradoyan tugcekmrr hangi videosundan verim aldınız. Kilo verebildiniz mi peki. Bende en samimi jo’yu görüyorum ona ısındım bir tek
tugcekmrr dilaradoyan Hamile kalmadan önce 2 ay devamlı yaptım hiç yediğime içtiğime dikkat etmedim etsem daha iyi kilo verirdim ama 2 ayda 8 kilo vermiştim ve inanılmaz bir incelme vardı. Ben tüm videolarından açıyordum seçme yapmadım ama en az yarım saat hiç durmadan yapıyordum 😌 Günde 2 kere yaptığımda oluyordu gündüz ve akşam 30’ar dkk