Reyhan_19 beta değerim ilk öğrendiğimde 49.61 Di benim ilk gebeliğim tabi bir bilgim yok o zaman ben gayet normal sanıyordum 48 saat sonra iki katına çıkması gerektiğini biliyordum gittim kontrole 49.61 çkk düşük bu değer telrar bakalım dedi baktık 111.01 çıktı biz eşimle aşırı sevinip sarıldık çok iyi artmış diye doktor görünce eh işte fena değil demesin mi modum öyle bir düştü ki anlatamam karından ultrason baktı 5 haftalık son adete göre ama daha hiçbir şey yok dedi rahimde de kan var yerinden kalkma hareket bile etmiceksşn dedi e nabıza da düşük tehdidi diye girmiş allahım ben hamilelik sevinci bile yaşamadım ya sadece korkup endişe ettim eğilip kalkmaya bile korkuyordm yerimden hiç kalkmadım. Sancı kanama olursa acile git dedi kanama olmadı ama tek taraflı çok sancı vardı korktum tabi şehir hastanesi kadın doğum acile gittim vajinal baktı ve rahimde kan falan yok dedi rahim de güzel kalınlaşmış dedi Bet hCG n de çok güzel artmış dedi niye öyle dedi o doktor bilmiyorum dedi o kadar rahatladım ki bir daha o doktora gitmedim tabi li de smdi başka doktora gidiyorum