bsraltnsy Ay sakın kürtaj falan olmaz 9 haftada duyanlar var kalp atisini doktorun bence para tuzağjna düşürüyor da olabilir ozelde ki doktorlar genelde bekletir hatta devlettekiler bile 1 hafta sonra gel diyor ona göre bakalım durumuna
nilaydax Ayse_3065 Bekle bence de canım sonra hep soru işareti kalır aklında.Kanama veya sancın yoksa acele etmene hiç gerek yok.İnşallah güzel haberlerini de paylaşırsın
Busranur_mnts Ayse_3065 1 hafta sonra git eğer kese büyürse gelişim vardır 14mm de normal yani boş gebelik için bile 25mm üstü olmasını bekliyorlar bebek görünmesi için eğer 25mm olup da hala görünmese boş gebelik falan diyolsr
Ayse_3065 Busranur_mnts diğer doktor yolk.kesesi gibi bişey gördü salı gününe kadar bekle doktorunun ne acelesi var dedi.beklemenin zararı yok dedi
bsraltnsy Ayse_3065 zaten minicik oluyor Allah korüsün sağlıkli gebeligini sonlandirmayada çalışıyor olabilir doktor sadece kese bile olsa sana suan icin bir zarari olmaz korkma canım ben kimsayal gebelik gecirdigimde bile doktorum bekleyim belki duzelebilir demisti kendiligimden sonra dusuk yaptım evde
Ayse_3065 bsraltnsy evet canım işte her doktor aynı değil bazı doktorlar çok acımasız oluyor asla beklemiyor.ama içimden beklemek geldi en azından şüphe kalmasın
bsraltnsy Ayse_3065 bekle mutlaka geç döllenme olmuşda olabilir minicik bir kese suan sana zarar vermez canım millet 9 hafta 5 gunlukken kalp atisini falan duyuyor doktorlar olmasi gerektigi gibi dusunuyor 7 haftalikken herseyi oluşsun istiyolar
Ayse_3065 gelincik_ 7+6 iken doktorum ertesi güne kürtaj verdi burdaki arkadaslar bekle diyince bekledim.yarin başka doktora gitmiştim kontrolüm var.hersey yarın belli olur büyük ihtimalle 8+4 oldum.hayirlisi içimde şüphe kalsın istemedim.bence doktorunuz tehlike görmüyorsa bekleyin sizde
gelincik_ Ayse_3065 hayır bebek görünmedi ve kese çok küçük.Dünden beri kanamam var doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi
Ayse_3065 gelincik_ çok geçmiş olsun canım kese kaç mm di.kese.kucuk olduğu için görünmüyordur.ne güzel senin doktorun beklemeyi doğru bulmuş.benim kanamam yoktu ama doktorum hemen kürtaj hazırlığı yapti
gelincik_ Ayse_3065 2 hafta önce 4mmdi simdi 6 olmuş cok küçük yani.Kanamam devam ediyor pıhtıyla beraber bi parça dustu.Sanırım tamamen düştü