Bumah Kizlar 2 3 gundur mukuslu yapiyo kakasini 6. Aya gecince golden goat aldim 3 4 gunce verdim 30 anca icti dun aksam verdim 60 içti acaba ondan mi oldu gece guzel uyusun diye mama verdim bu arada ek gidaya gecince bunlar disinda hic vermedim
Buhati Bumah mukuslu kakanın sebebi genelde bebeğin bir şeye alerjisinden dolayı oluyor süt proteinine alerjisi varsa mamada da keçi sütü proteini varsa o yapıyor olabilir ya da ek gıdaya yeni geçildiyse bağırsağın alışma sürecinden dolayı olabilir
tahamommy Bumah golden bizde kakasını baya koyu yeşil yapmıştı, mamadan da olabilir ama doktorlar mukuslu kakaya her zaman alerji belirtisi demiyor, eğer ki balgamı varsa dışkı yoluyla da atmış olabilir biraz daha gözlemle
kurkmantosuzmadonna Bumah bizim de 3. Ayda falan olmuştu. Doktor kan olmadığı sürece korkma demişti. Yine de test yapmıştı ama bir şey çıkmamıştı o zaman.
Anneoluyorumm00 Bumah mukuslu kaka genelde bişey alerji varsa oluyor takip edin ne verdiğinizde böyle oluyor
Bumah Buhati ek gidaya 2 hafta oluyo gecelimiz mamaya basladik 2 kere verdim mamadan diye dusunuyorum nedense yarinda kakasi bu sekilde devam ederse doktora goturucem mukuslu kakaya basladiginda ek gidayi kestim hic bisey vermedim dun aksam 60 cc mama verdim keske vermeseydim zaten cocuk emiyo belki uzun uyur diye verdim salak gibi
Buhati Bumah dediğim gibi süt proteini kaynaklı olabilir o mama anne sütüne en yakın olan keçi sütünü içeren bir mama. Ama kesin ondandır diyemem tabi
Bumah kurkmantosuzmadonna kac gun surmustu sizin her kakasindami vardi bizim her kakada cok yogun ilk basta yesildi kakasi komple koyu yesildi ek gidayi kestim sadece emzirdim sariya dondu sari mukuslu oldu
kurkmantosuzmadonna Bumah evet canım. Bildiğin afedersin sümük gibi yapış yapıştı. Bir ay kadar sürdü sonra geçti kendiğinden.
Bumah kurkmantosuzmadonna evet dedigin gibi bizimde devam ederse bi goturcem doktora bugun ishalede cevirdi korktum sadece emziriyorum hic bisey vermiycem bi sure