gizemylmzz orhismommmmmm büyük ihtimal söylerdi kaninizda sorun olsaydı ama yinede sorun siz doktorlar bazen unutuyor
Havin49_ gizemylmzz doğum sonrası takviye aldım yorgunlık ayağa kalkarken baş dönmen fln vardı takviye verince topladım
Zeyneplemutluluk gizemylmzz sadece hap veriyor ferrum. Normal zaman da bile hep öyle düşük benim değerlerim
ebgcmn_33 gizemylmzz ben 6 yıldır demir ilacı kullanıyordum en fazla 30 gördüm hamilelikte bu değer 3 e düştü sonrasında 7 ye yükseldi şu an da 16 olmuş muhtemelen en fazla 20 olur doğuma kadar çünkü son iki haftam kaldı 😃🤦🏻♀️
gizemylmzz ebgcmn_33 ay vallaha işimiz zor anne olmak her türlü zor sağ salim doğum yapıp evlatlarimizi kucağımıza almayi nasip etsin rabbim
mimozakahvecisi gizemylmzz benim en son ki kimyasal gebelikten sonra başlandı 7ydi şuan 1,5 aylık gebeyim 41 olmuş çok düzenli kullandım gynoferrosanol ilacımı zaten şuanda kullanma bulantı yapar dedi 3.aydan sonra tekrar devam edeceğim
twobabymomm gizemylmzz olmaz inşallah kanama için zaten bacaktan iğne vuruyorlar iki tane o azaltıyor 🥰