Devri 30 haftalık hamileyim 2 haftadır çatı ağrım var bacak aram sanki kırılmış ve genital üst kısımda ağrı var bacak arası ağrım çatı yada pelvik mi oluyor tam bilmiyorum benim gibi yaşayan var mı ?
sentinuss Devri 33 haftalığım benim de 31 de başladı tam olarak bu ağrı, çok zorluyor yürürken falan. Doktoruma dicem ama ben de tam tanımını bilemiyorum ağrıyan yerin 😃
Devri sentinuss aynen öyle ya catimiz heralde genişliyor doğum hazırlık için diğer türlü bebek hareketler iyi yani ogrenirsen doktorundan banada yazarmisin benim rdv daha çok var
kezbugokce böyle batma gibi bi ağrı mı acaba. bende 31 deyim arada bana da oluyo bi kaç gündür. yürürken özellikle daha da zorluyor. taa arka kısıma kadar bi batma hissi 😮💨🥴
Devri kezbugokce ay yok yok öyle değil bildiğin sanki iki bacak aran birbirinden ayrılmış öyle bir ağrı batma oluyor doktorum dedim rahum büyüyor o yüzden
Momlife_ Bugün benzer sebepten gittim acile nstye bağladı sancı çıkmadı ultrason idrar tahlili her şey temiz bebek büyüyüp pozisyon değiştirdikçe baskı yapıyormuş