semeli06 Arkadaşlar son adet tarihime göre değil de son ilişki tarihime göre bakarsak benim sonuçlarım eşleşiyor bunu doktor nasıl anlayabilir. Arada 2 hafta oynuyor
hilalomer semeli06 bebek göründükten sonra ancak embriyo ölçümü ile benim de son adete göre 8+3 Dü Ama benim hesaplarıma göre 7+2 falan olması lazımdı 7+1 çıktı gerçekten de
linamom2 dssf Kese 3000 ve üzeri olduğu zaman gözükür. Amin inşallah teşekkür ederim sizinde gönlünüzce olsun 🌸
zfatalay suprizM gittiniz mi görebildiniz mi? Betanız kaçtı sizin? Genelde 3 bin üstü yada 5 bin üstü gözüküyor diyorlar ya..
suprizM zfatalay gittim ben beta adetten 2 gun sonra baktirmistim 856 çıktı snra bakmadim karindan görülmedi ama vajinal muayene de kese göründü 14 gün snra kontrol
ahserva canannn0 canannn0 sizin kaç haftalıktı benıde bu hafta içi çağırdı ama belki onumuzdeki haftadan sonra gıderım ıyıce buyusun ıstıyorum
zfatalay canannn0 maşaallah canım, Rabbim inşaallah mübarek gün hürmetine sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ben hiç gitmedim 5+1’im haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum 😊
canannn0 zfatalay amin inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza 🙏 aramızda 3 gün varmış haberleşelim