Sareee Eveet kızlar sonunda bnde doğurdum😍18/03/2019 oğluma kavuştum gece gelelim hikayeme saat 11 gibi hafif adet sancılarım var gibi ağrılarım başladı biraz bekleyip düzenli olup olmadığına baktım evet anladığım kadarıyla doğum başlayacaktı düzenli gelen cok hafif ağrılardı gece 1 gibi işten eşimi cagırdım 1 buçuk gibi hastanedeydik 3 e kadar dayanılmayacak ağrım yoktu ilk gittiğimde 3 cm acıklık vardı nişanın ve suyum gelmemişti ebe suyumu patlatınca ağrılar biraz şiddetlendi hemşire ilk gebeliğe göre açılmanın hızlı oldugunu söyledi sabah 6 gibi 6 cm acılmam oldugunu 10 kadar doğum olur dedi 6 cm den sonra acılmam hızlandı ve saat 8 gibş oğlumu kucağıma aldım❤️Evet biraz zordu son saatler ama bebeği gördükten sonra hersey unutuldu Rabbim isteyen herkese nasıp etsin bu duyguyu hayırlı doğumlar kızlar 😍Sorularınız varsa yardımcı olurum😇
Selim_Alparslan Sareee hayırlı olsun kuzum 🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙂 bende 16 Mart’ta yaptım Doğumu 🙂
Eymenimin Sareee RABBIM evladina hayirli saglikli ömürler nasip etsin inşALLAH kaç haftalik dogum yaptin
Deletedmom143 Allah anali babali buyutsin canim.inwallah bizimde vaktiimiz gelir Saglikla kucagimiza alariz😋😍😎
burcuyay06 Sareee çok geçmiş olsun ALLAH analı babalı büyütsün ❤️merak ettiğim bişey var ilk Doğum sancısını çekmeye başladığınız zaman bebeğin hareketleri ne durumdaydı yani sancı sirasında hareketli miydi
Kbr19 Sareee masallah gozunuz aydin😊 peki sancı dediginiz karniniza kasilmayla beraber mi giriyodu yoksa kasiklarda adet agrisi gibi mi sadece
Sareee Kbr19 cok saolun ❤️İlk başladığında adet olacakmış gibi hafif ağrım vardı 3 ten sonra kasılma başladı
Sareee Brhm1 bu soruyu doğum anında sorsan hayır derdim 🙈ama şuan yine olsa yine yaparım çok şükür oğlumu gördüğüm an sanki o acıyı bn cekmemiş gibi oldum 😍❤️