zeyn3521 Arkadaşlarım, bebeğim Haziranda doğacak. Ve benim ilk bebişim oldugu için çok tecrübesizim. Etrafımda danışabileceğim kimse de yok. Bana yaz bebeğine neler alınmalı liste şeklinde yazarsanız çok mutlu olurum. Henüz hiçbir şey alamadım. Bebek odası dışında olan ihtiyaçları neler mesela? Kıyafet listesi, araç gereçler…vs Aklınıza gelen, memnun kaldığınız, kullanışlı olan ne varsa yazar mısınız?
rumeysaemreyavrusu zeyn3521 merhaba ben liste şeklinde tanıdığım birinin yardımıyla liste yapmıştım hala eksikleri bitmedi tabiki 2 tane 10 lu hastane cıkışı almıştım bizim burda bir tık uygun diğer yerlere göre 2 tane 5li hastane cıkışı 3 tane ince müslim örtüsü 2 tane çift katlı müslim örtüsü 2 tane penye battaniye 2 tane kışlık battaniye 10 tane zıbın kücük olanlardan 0.3 ve 0.6 olarak Tulum aldım isteğine bağlı kaç tane almak istersen İkili takım aldım 0.6 ay 0.9 ay isteğe bağlı kaç tane alırsan benimde ilk bebeğim olunca gelişimi nasıl olur bilemediğim için 6 tane takım aldım daha fazla da olabilir Ağız silme mendili 2 kutu Çorap 3 kuru toplam 9 tane kücükten büyüdükçe alırım dedim Biberon emzik saymıyorum onlar zaten alınacak isteğe markaya göre alırsın Alt açma örtüsü aldım ben misafirlik çantada durdurmak için kullan at olarakta var ondan da alacam inşallah Beybines takımj alacam 5li olarak ama Puset örtüsü ve minderi aklıma gelenler şimdilik bu kadar sormak istediğin olursa yazabilirsin umarım işine yarar 🤲
dgngr zeyn3521 fotoğraf haricince 4 tanesi yenidoğan toplam 7 tane zıbın var. Zıbınlar 6 aya kadar. 1 tane uzun kollu hastane çıkış seti, 1 tane uzun kollu tulum, 2 tane 3-6 ay alt üst uzun kollu takım ve bebek arabası&puset almayı düşünüyorum. Belediye 28 haftalıkken başvurunca eve bebek çantası bezi falan veriyomuş. O yüzden onları almadım. Fotoğraftan anlamadığın olursa sor. Kıyafetlerin hepsine %100 organik pamuk olmasına dikkat ediyorum. Temmuz başı bekliyorum ben de. 1 tane fotoğraf eksik atmışım. Hangisi eksik bulamadım. Kusura bakma
Aleynaaaag zeyn3521 merhabalar Instagram da uzmanebe.ayse var kendisinin yaz bebekleri için alınması ile ilgili bir alışveriş listesi yayınlamıştı bende ondan bakıp almıştım belki sana da fikir olur
zeyn3521 rumeysaemreyavrusu üşenmeyip yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım 🩷 Bunları da not ss aldım not edeceğim. Banyo seti için aldığın ya da araştırdığın ürünler var mı?
orhismommmmmm zeyn3521 banyo için e bebekten küvet al ben katlamalı aldım çok memnunum cnm tırnak makası lifi e bebekten al kendın için alacakların tamam mı
rumeysaemreyavrusu zeyn3521 katlanabilir banyo seti aldım içinde kovası maşrapası küveti ve üstüne geçirmelik tül gibi set halinde aldım katlanır olması yer açısından da çok iyi oluyor ben herhangi bir mağzadan almıştım yaşadığım şehirde rica ederim bu arada listeyi hatırladığım kadarıyla yazdım silmemiş olsaydım direk olarak yazardım 😊
zeyn3521 orhismommmmmm henüz ne kendime ne de bebeğe bir şey almadım. E bebeğe uğrayacağım bu dediklerin için. Teşekkür ederim canım
orhismommmmmm Canım deterjanı bahar kokulu almışsın bebeğe alerjı Olabılır eğer. Kokusuz varsa ona bak