ece99sultis20 Kızlar merhaba 12+4de perinatoloji doktoru ikizlerime biri kıza biri erkeğe benziyo dedi daha sonra da nipt testinde kız dediler ikizlerde yanılma payı oluyomuş bunun gibi bi drum yaşayan var mı yada değişen?
Limonss18 ece99sultis20 bana da ikisine erkek dediler ben birini kız hissediyorum birini net bede gödüm erkek ama alttakini görmedim Dr erekek dedi perinatoloji şuan 17 haftalık bekliyorum detaylıyı o zaman ne diycek acaba
sepselin ece99sultis20 ikizde bazı şeylere bakılmıyor fetalde acaba yanıldılar mı bu da olası bir ihtimal ama erkek olsa y kromozomu görülürdü ya karmaşık bi durum
Aycicegim ece99sultis20 bu yüzden benim yaptırdığım firma cinsiyetleri söylemedi zaten bende erken öğrenmiştim 12 haftada belli oldu tek yumurta ikizi erkek
ece99sultis20 Limonss18 Bende bi kız bi erkek hissediyodum bakalım nasip canım hayırlısı olsun hakkımızda
ece99sultis20 sepselin evet canım benimde kafam karıştı bazı şeyler de okudukça daha çok karıştı nasip bakalım
Frhnemkli 15+3 haftamda ikizlerime perinatolojideki doktorum kız dedi 21+2 oldum pazartesi detaylı usg var bakalm değişecek mi bende merakla bekliyorum 🥰😅
ece99sultis20 Aycicegim benim çift yumurta kafam karıştı merak da ediyorum doğrusu heycanlandım o yüzden sormak istedim
emin1333 Raana erken ogrenmisisiniz bende çok merak ediyorum kızda hissediyorum bakalım 10.3 haftaliktir