melisakucuk Hamilelikte otobüs yolculuğu neden önerilmiyor bebek için problem mi ? 8+4 haftalık hamileyim Gideceğim yer en fazla 13 saatlik bir yol
leefamily melisakucuk sürekli oturmak zorunda kalıyosunuz hareketleriniz kısıtlanıyor ve bol su içip tuvalete gitmeniz kolay değil.
melisa_dfj melisakucuk ben bir ara 11 haftalıkken yolculuk yapmıştım 7 saatlik ama çok sarsmıştı otobüs yolculuğu çok sarstığı için ondan önerilmiyor canım o yolculuktan sonra yolculuk yapmadım bende
cinderella melisakucuk ben 32. Haftamda gitmiştim bisıkıntı olmadı sizde hiç olmaz diye düşünüyorum daha çok yeni
Hatice_00 melisakucuk zararı yok bebeğe o zaten suyun içinde bişey olmaz otobüsten falan sadece uzun süre oturduğun için içerde sıkışıp sana rahatsızlık verebilir bu yüzden önerilmez arabada istediğiniz zaman durma imkanı var ama otobüste her zaman durmuyor ya o yüzden
pengumommy Düşük riskiniz yoksa doktor yasaklamadiysa bir sıkıntı olmaz bende yaptım ikiz gebelik bacaklarınızı hareket ettirip molalarda yürüyüş yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız şuan zaten çok ufacık birsey
melisakucuk pengumommy doktorumu degistirecegim açıkçası ama her gittiğimde bebeğimin iyi olduğunu söyledi
melisakucuk pengumommy molalarda mı hareket etmeliyim yoksa otobusteyken de bacaklarımı hareket ettirebiliyor muyum
mom28_ pengumommy merhaba bende ikiz gebeyim bayramda yolculuk düşünüyorum siz kac haftalıkken yolculuk yaptınız
pengumommy mom28_ otobüs ile 7 haftamdaydim uçakla 9 da 14 de uçtum şimdi 20 hafta içinde yine uçakla seyahati edeceğim