servez08 Annelerim merhabalar, 11 haftalık gebeyim baş ağrım felaket Progestan kullanıyorum ek ilaç olarak acaba parol içsem olur mu var mı içen
orhismommmmmm servez08 iç ama bagımlılık haline getirme doktorum böyle demişti bi kere içtim hamilelikte ateşim cıkmıstı
balminnak servez08 bende progesteton kullanıyorum parolda sorun yok hatta gecmesse parol serum daha etklılı aklında olsun
tortillam_ Dün baş ağrım vardı enseden gelen. Bir tane içtim gözüm açıldı. Zaten gebelikte bir parol ağrı kesici içilebiliyor
servez08 orhismommmmmm yok ilk daha içiyorum dayanamıyorum çünkü sabahtan beri dayanmaya çalışıyorum olmadı o yüzden içen var mı diye bilgim yok çünkü
servez08 balminnak ben de öyle duymuştum ama şimdi hamile kişilerden sizlerden tecrübe olarak bilmek istedim içtim direkt
nurellanurrrr servez08 ben de migren atağıyla kadın doğum acil e gitmiştim,doktor sadece parol içebilirsin demişti,artık magnezyum kullanıyorum baş ağrılarıma çok iyi geliyor
servez08 nurellanurrrr magnezyum bana da vermiştim doktorum ama düzenli kullanmıyorum acaba ondan mı oluyor
balminnak servez08 kullan muhakkak bas agırıs bacak agrısı hatta kasıga dahı ıyı gelıyor dıye bılıyorum magneral benım kullandıgım magnezyumun adı çok sukur bana ıyı geldı gunde 1 tane aksam alıyorum
servez08 balminnak benimki magnorm suda eritip içiyorum midemi kaldırmıyor diye bazen afedersin çıkarıyorum o yüzden düzensiz içiyorum