LareninAnnesi 37+3 haftalığım. Doktorum artık günde 1 fincan ahududu yaprağının çayını demleyip iç dedi.. Son haftalarda rahim kaslarını güçlendirip doğumu hızlandırıyormuş sanırım. Deneyen var mı
Esa LareninAnnesi deneyecektim deneyemeden dogurmustum 😊 papatya çayını da tavsiye ederim rahat uyumayı da sağlıyor
Deletedmom429 LareninAnnesi surekli goruyorum seni kiz dogurmani dogum hikayeni dort gozle bekliyorum😂😂 hemencecik vakti geldimi kolaycacik dogururverirsin inşallah🙏😊
Irmakelizim06 LareninAnnesi ben hergün 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı şeklinde içtim evdeki azcık sancımla 6 cm açılmam vardı çok işe yaradı bende sancı çekerkende 2 su bardağı içtim :)
LareninAnnesi Deletedmom429 Bu aralar biraz tutuştum tabi doğum yaklaşınca sürekli post açar oldum 🙈🙈 Ağzından bal damlıyor valla inşallah cümleten kolayca doğuralım tek temennim😁
Babymam LareninAnnesi denedim günde bir fincan 37 den sonra içtim hurma yedim günde 7 8 tane papatya içtim ilk doğumumdu 38. Haftada suyun geldi 3 saat sonra sancım başladı ve sancıdan 3 saat sonra doğum oldu açılmam çok hızlı ilerledi