tugcekmrr Kaç kilo ile başladınız, ne durumdasınız 😄 İştahınız nasıılll ben ilk hamileliğimde aşırı kilo aldım, şuan korkuyorum açıkcası aynı kiloya sahip olur muyum diye 🥲
leefamily tugcekmrr ilk aydan başladıkkk şuan +16 kg ile 29. Haftamın içindeyim six packlerim gitti amaa sağlık olsun 😂
BuBuM tugcekmrr 55 kilo ile başladım ilk 3 ay berbat ötesi geçtiği için yeni kilo almaya başldım şu 56- 57 dularında 21. Haftadayım
tugcekmrr mervekalkann Maşallah çok az almışsınız 😌 Keşke bende 27. Haftama geldiğimde 3-5 kilo almış olsam sadece
sinem335_ Gebelik olmadan 1 ay önce 67 kilodaydım hamileliği öğrendikten sonra hiç tartılmadım 9 haftamın sonunda tartılmak istedim 64 kiloya düşmüştüm normal olarak çünkü iştahım çok kapalıydı düzenli bir yemek programım yoktu boyum uzun olduğu için kiloyu belli edemeyen annelerden biriyim inşallah kilo alırım almayı çok istiyorum..
tugcekmrr sinem335_ Aa bu düşüşte bebeğin gelişimi nasıldı peki haftasına göre bizde şuan 9 haftalık olacağız 4 gün sonra hamile kaldığım kilo ile aynıyım
sinem335_ tugcekmrr bebeğin gelişimi gayet güzeldi herşey yolundaydı fakat ben kötüydüm mide bulantıları halsizlik iştahsızlık hepsi bir arada olunca doğal olarak vücut kendini saldı bir süre şuan 12 hafta içerisindeyim üzerimde bir ağırlık olduğunu hissediyorum artık anneler hisseder derler ya öyle bişey kilo almak için canınızı sıkmayın elbette kilo alıp vereceğiz.
beyzaygun İlk hamileliğimde 9 kiloyla bitirdim şuan hedefimiz 8kg 19.haftaya girdim bugün ve henüz kilo almadım