ayseguldarka Ankarada Bilkent Şehir hastanesinde gebe okuluna giden var mı süreç nasıl ilerliyor ben eşimle gitmek istiyorum ama her gün gidemeyiz eşimin işinden dolayı gidenler oldu mu acaba nasıl oluyor
eysac ayseguldarka eşli programlar sadece 1 gün sürüyor 10-14 arası ve ayda 2 kez oluyor ve cumartesi pazar günleri yapıyorlar. 30. haftadan sonra kayıt alınıyor.
fasulye_26 ayseguldarka bugun başvuru yaptım gelemezseniz eğer online da oluyor vermis olduğum numaraya msj atıp online katılım sağlıcam diyince dedi benim icin cok daha iyi bu sekil
springb şuan eşli katılım için randevu veriliyor 19 nisan için istersen hastane ile iletişime geçip başvurabilirsin
bebekim2026 Malum konu sehir hastanesi iken doktorunuz kim kızlar bende ilk defa gittim Esengul hocaya ama hep asistanlar oluyormuş ve surekli değişiyormuş sizlerin tecrübesi nedir bu konuda ?
eysac bebekim2026 ben şu ana kadar iki doktora gittim müslüme aslı gürün ve fatma salih. müslümeyi önermem doktoruda sevmedim ve asistan muayene ediyor. fatma salihe bayıldım ama ona da randevu bulmak çok zor. randevu açıldığı an bitiyor.
bsrelif Bizde gidicez 30’uncu haftadan sonra olanları alıyorlarmış sadece 4 hafta bekliycez yani 🙂↕️