Tiredmother Kızlar dün kontrolüm vardı her şey normal dedi doktor Bebek 1850 gram. Bu akşam mide bulantısıyla birlikte sancım var gibi hissediyorum. Gaz sancısı gibi ama değil gibide arada bi aşağıya ittiğini hissediyorum kasılıyorum yani. Ama düzenli mi düzensiz mi anlayamadım. Su kanama vs yok. Üşütme flan olabilir mi mide bulantımdan onu da çıkardım ama endişelenmeli acile gitmeli miyim bilemedim başına gelen var mı ya da öneride bulunabilecek biri?
Duyguu48 Tiredmother eğer dinlendiginde bir süre sonra geciyorsa yalancı sancıdır canım. Ama git gide siddetlenip dayanılmaz bir hal alıyorsa gerçek sancıdır buna dikkat et kendini kontrol et. Zamanında gelir inşallah
Sewo Tiredmother bugünde sanci varsa acile git derim. Doktorum banada bebek kendini asagi itiyo gibi hissedince ve kasilma olunca gel dedi. Doktorlar serum igne falanla durduruyo sancıları ihmal etme
Yesim_dmrcn 32. Haftadayım bende. Dün kontrolüm vardı aynı şey bende de var dra sordum. Kafası aşağıda ama kanal da değil pozisyon olarak aşağıda dedi. Pozisyondan dolayı oluyomuş o baskı. Sancı gibi hissettiğimiz
Tiredmother Yesim_dmrcn evet Doğum pozisyonunda şuan ama dönebilir daha haftası erken flan dedi doktor. Doktora gittiğimde yoktu sancım gece olunca endişelendim baya. Sağol canm
Elif0992 Meraba arkadaşlar bende 32 haftalık oldum dün ilk defa nst ye girdim ve kasılmalarım olduğunu söyledi doktor çalışıyordum doğum iznine ayrıldım 3 4 hafta yatacaksın temizlik falan yok çok ayakta kalma dedi dünden beri yatıyorum bi ara yemek yapayım diye kalktım sulu şekilde bi akıntı geldi korkuyorum bu normal mi doğum için çok erken :( akıntım hamileliğin ilk haftasından itibaren devam ediyor fitil kullandım krem kullandım hiç bi şekilde geçmedi ama bugün sulu gelmesinden dolayı tedirgin oldum
Tiredmother Elif0992 yat canm dinlen, akıntı son zamanlarda bende de oluyor ama yapısı flan önemli diye biliyorum benimki yoğun değil yürüdüğümde flan oluyor azcık
damlamomi bende 32 haftadym miğdemde sehşettt ağrı oluyo bazen ama gazdan oluşuyo sanırım bu haftalarda yediklerimize daha çok dikkat edip su içmek gerekiyor bide bende mide yanması aşırı başladı hepimize Allah yardımcı olsun sağlıkla kucağımıza alalaım🤗👼🏻
Elif0992 Benimde aynı yürüyünce daha çok oluyor. Dinleniyorum kalkmadım hiç inşallah bi sıkıntı olmaz