userayla senos15 yani okuduğum insanlarda o kadar belirti oluyor ki kimse uykudan gözünü açamıyor, midesi bulanıyor, karnı ağrıyor, göğsü hassas. Bende zaten bunlardan ikisi vardı onlar da gidince korktum 🙂↕️
moodlife Daha çok erken belirtiler için zaten 7 8 de başlıyor çoğu belirti bulantılar özellikle umarım sizin olmaz
senos15 userayla kıyamammm canım gebelik düşünenlerin belirtilerinin çoğu psikolojik ondan mide bulandısı 6 7 de ufak ufak çıkıyor 10 11 de şiddetleniyor kasık ağrısı her gebelikte olmuyor zaten 4 gebeliğim tek belirtim ayağımın üşümesiydi yani başka hiç hele 4. De 7. aya kadar hamile bile olduğumu anlamadım
feyzaciim userayla daha çook erken belirti vermesi için hayatım. Benim ilk haftalarda sadece regl ağrısı ve meme hassasiyeti vardı. bana da ilk haftalarda hep böyle gelirdi sürekli memelerimi sıkardım hahahahah şimdi o memeler yürüyünce bile acıdığı için sıkmayı bırak giyinirken falan bile hassas davranıyorum 😂😂 7-8. Haftalarda uyku çok bastırdı o bile azaldı sanki gün içinde daha rahatım. Mide bulantım hiç kusturacak gibi olmadı mesela çok hafif hani fazla yersin de miden bulanır ya onun gibiii. İnan ki her vücut kendine has her hamilelik de öyle. Bebişin iyiyse gerisini takma amaann millet adrt göre göre doğuma gidiyor kızz her canım sıkıldığında bunu düşünürüm valla neler oluyor nelerr. Mide bulantısı olmaması da çok iyi maşallah de 😂😂 bulantısız çok güzel geçiyor 11. Haftadayım ben de allaha şükür canımın çektiğini yiyorum
userayla feyzaciim ahahaha demek o sıkma olayında yalnız değilim 😅 haklısınız aynı kişi hamilelikten hamileliğe bile fark oluyor diyorlar. Ne güzel maşallah sağlıcakla kucağına al 😍