dgngr Allahneverdiysee silik çizgiydi hatta tam görünmüyodu bile. Sağlıklı gebeliğim çok şükür. 27+3 haftalık
yagiz_didem Allahneverdiysee testlere güvenme ben suan 6 aylık hamıleyım hal negatıf çıkıyor ılk adet olmadım gittim test aldım 2 ay boyunca negatif çıktım sonra doktora gıttım ılac yazılsın en azından dıye ama hamıle olduğumu ogrendım
Baloglus Allahneverdiysee Benimde öyleydi. 2-3 gün sonra tekrarladım yine silikti kimyasal gebelik diye korkmuştum ama değilmiş. Kaset testle takip yapmayın yanıltıyor. Boşa moral bozukluğu oluyor.
Bumah Allahneverdiysee ben test yaptim varla yok arasi bi cizgiydi hayal bile goruyo olabilirdim sonra doktora gittim kan verdim 1200 kusurdu oglum dogdu simdi 6 aylik oldu
Allahneverdiysee Kaç gün arayla testler yaptım hepsi silik koyulaşma yok iki gün önce beta 38 çıktı iki gün sonra yabi bugün test yaptım yine aynı silik
Aleynaaaag Allahneverdiysee kaset test mi kullanıyorsun yoksa erken gebelik testi mi? Ben 112ile öğrendiğimde kaset testte silikti 1000kğsüre ulaştığında ancak tam çizgi görebşlmiştim ki önemli olan beta sonucu onun düzenli artmasını takip etsen yeterli sıkıntı yapılacak bir şey değil
mommert Allahneverdiysee kesinlikle aynısnı yaşadım günlerce test yaptım silik çizgi bile 20-30 dk sonra çıktı test verdiğimde beta 500 çıktı teste güvenme
ednah000 Allahneverdiysee güzelim daha hamilelik hormonun yeni yükselmeye başlıyor kaset testte 2 günde değişim bekleme bende öyle takip ettim ama doğru değil için rahat etmesi için 2 güne bir betana baktır.
kelebek181 Allahneverdiysee benimki 1040 ta bile silikti ama erken gebeik testinde öyleydi normalinde koyuydu
Allahneverdiysee Aleynaaaag beta için bugün testrar gittim bakmadı doktor bir hafta sonra dedi dayanazsan cuma ver dedi
Allahneverdiysee yagiz_didem ne değişik hikaye 😅 umarım sağlıklıdır 3 test yaptım ikişer gün arayla hep aynı silik
yagiz_didem Allahneverdiysee şükür 23. Hafta bitmek üzere 🙏 ama ılk çocuğumda da o testler negatıftı 😁
Aleynaaaag Allahneverdiysee devlet bakıyor yani ben gittiğimde çalışıyorum izin alamıyorum demiştim öyle bakmışlardı
Allahneverdiysee Aleynaaaag bir arkadaş şehir hastanesi bakmıyor dedi de . Sonuç ne zaman çıkıyor peki
Yasminelaaa Allahneverdiysee sehır hastanesı bakıyor beta baktırdım 2 gunde kan vermem lazım deyince alıyorlar zaten 2 veya 3 saate e nabız dusuyor sonuc