Minikmucizemibeklerkeen Aksamda bir kez oldu simdide oldu tecrübeliler basina gelenlen birsey soyleyebilirmii ? 36+4 hamileyim, Boyle tuvalete sıkısmışım gibi bi baskı oluyo sonra az az idrarımı kacırıyomusum gbi oluyo su gelmesi ne sekilde bisey anlayamiyorum tam olrak nedir bu acaba 😞 Sanki oglumunda kafasi kasıklarımda gibi sizce ne oluyor olabilir korkuyorum sanki.. 🤦🏻♀️
Benimisteo Minikmucizemibeklerkeen 😂😂 Vallahi sidikli olduk ciktik. Su alttan kacirma ustten kusma yuzunden namazi biraktim ben Allah beni dogru yola iletsin Allah cezami vermesin. Ama cok zor. Ben kucukken kuzenim hamileydi altina kacirdi baya isedi tramvayda koltuk islandi. Gul gul yarilmistim. Iste gulmemin sonucu 😂 Bakalim baskalari ne yazcak suyun gelmesiyle ilgili belki baskalarinda farklidir. Ama benim duydugum hep boyle
Ozge1008 Minikmucizemibeklerkeen su gelmesini hep birden duru su gelecek diye bekşeniştim. 2 gün boyunca şeffaf yoğun akıntım vardı meğersem o suyummuş. Ben enfeksiyondan kaynaklı akıntım var sanıyorken suyum geliyormuş. Herkesin ki aynı olmuyor canım dikkat et😊
Benimisteo Hep soyledim gibi boru patlamis gibi. Yada icinizde bi balon var o patliyo gibi. Blupppppp diye birden iyyyyy bu da neeee diyeceksiniz. Oyle cise mise benzemiyo bacim bildigin icinde biseyin patladigini hissediyosun acik acik. Yani bende oyleydi
Minikmucizemibeklerkeen Benimisteo ay o zaman su degil bu icim rahatladi insallah altima yapiyorumdurda suyum gelmyodur 😂😂😂
Minikmucizemibeklerkeen Benimisteo 🤣🤣 ay ben kimseyi kinamadimda gülmedimde 🙈 Hayirlisi olsun ya namaziniza baslayiin cok guzel zamanlardayiz Rabbim size yeniden sicaklik versiin 🤲😍😍
Minikmucizemibeklerkeen Benimisteo napiyim korkmaya basladim bu saatte oturdum dogurursam napcam dye dusunyorum 🤣🤣
Benimisteo Minikmucizemibeklerkeen Amin bacim inshaallah. Inshaallah Rabbim su duani kabul eder de baslarim bende tekrardan
Minikmucizemibeklerkeen Ozge1008 yarında takip edeyim o zaman saglikli dogumlarmiz olsun insaallah bu korkularda grcer napiyim 🙈
IzguVeAnnesi Canim suyun gelirse güzelce dusunu alip kaslarini gevsetip doktora dogru gideceksin 😂 Keske suyum gelse benimde 😂
Minikmucizemibeklerkeen IzguVeAnnesi emin olsam bende isterim ama bilmyorum farkli bi telas Oldum ya dogurursam diye 😂
IzguVeAnnesi Minikmucizemibeklerkeen O an emin olnana bile gerek kalmaz ki canim olaylar hizli gelisiyor heyecanla insallah hicbir sey anlamayiz😂
Benimisteo Gokkusagivemucize Valla dogrudur. Ben olye yasamadim bildigin heryer mahf oldu hastanedeydim Allahtan yoksa cok utanirdim. Etraftan da oyle oldugunu duydum. Hayirlisi bakalim belkide suyu patlamistir🤷🏻♀️