verimligiller Doktor haftaya adete göre 5+3 dedi labaratuvarda 10050 çıkıyor buda 7-12 haftada çıkması gereken bir değer dedi çalışan. İkizden şüphelendi kalp şeklinde kese bana akıl verin. Daha önce yaşayan benzer bi olaya şahit olan🙏🏻
mutlunes verimligiller benim de çok yüksek çıkıyordu beta doktor sağlıklı gebeliklerde beklediğimiz yükseklik dedi o yüzden böyle yüksek çıkıyor dedi
Asudecikcik Ben de ilk öğrendigimde 15 bin beta çıktı. Adet tarihime göre 5 haftalık olmalıydı. Bende korktum ikiz mi diye. Ama meğer ben üstune görme olmuşum. 8 haftalıkken öğrenmis olduk bebisimizi. Belki sizdede öyledir. Sağlikla gelir Insallah🩷
yaren27bozkurt Ben 4+0 da öğrendim beta değerim 3225 ti 5+4 teki beta değerim 10.000 çıktı ikiz olma ihtimali var mıdır şuan 6 haftalık oldu 1 hafta sonra kontrole gidicem ilk gittiğimde küçük bi kese var 7 hafta olunca gel dedi ne yapmalıyım
valeriaa_ İkizle betanın alakası yok ,çok araştırdm benm de 6400 dü .doktorum sağlıklı ilerleyen gebeliklerde beta yüksek çıkar ikizle bağdaşmaz dedi