ruyyaa Kızlar günaydın Yarın sabah spinal anesteziyle doğum planlandı french yaptırmak istiyorum anestezi doktoruna sormayı unuttum bir sorun olurmu ojeyle doğuma girmek bilgisi olan varmı?
istanbuldabiizmirli ruyyaa tırnak rengi değişimi vücutta ters giden bir şey oldugunu gosterdıgı için tüm ameliyatlarda oje yasak , orada aseton bulmakla ugrasmayın boşuna
ylnydgd ruyyaa oje ile doğum olmuyor bir aksilik, oksijen sorunu olduğunda tırnaktan takip ediliyor. Ben de sormuştum izin vermediler
k86 Ben kendi doktoruma sordum, oje süremiyorum değil mi diye. O da bana problem değil sürebilirsin dedi. Kalıcı oje yaptırıcam bak dedim tamam dedi. Doktorum izin verdi yani, benim doğumum da spinal sezeryan olarak planlandı.
valeriaa_ Superisibeyza eyeliner allık dudak kalemi kullanmştm ,fondoten sürmedm hem rahat edemem hem de ağlarım ne bileym akar ya da pütür olur diye ,bence gerek de yok zaten
gamze_yurekli Ameliyata giriyorsun sonuçta Allah korusun herşey olabilir o yüzden oje yasak ben öyle biliyorum yani
nurgulllllll Saturasyon kandaki oksijen ölçümü parmağa takılan cihazla okunuyor. Tırnak ojeli olunca cihaz görmüyor. Hiçbir bilinçli sağlıkçı kabul etmez ojeyi
Havin49_ ruyyaa yasak cnm Allah korusun bi komplikasyon olursa parmakların morarmasını görmezler yüzde makyaj yine aynı