sarilale123 seloss23 planlıylı yavaş yavaş azaltmıştım zaten, ama öğrenince direkt kestim.ilk 3 gün zorladı sonra aramadım bile
twinsmomee İlk hamileliğimde hemen bırakmıştım, ikinci hamileliğim beklenmedik olunca kabullenmek ve bırakmak zor oldu hala bile ara ara içiyorum maalesef
tortillam_ İlkinde içip içmediğimi hiç hatırlamıyorum da. İkinciyi öğrenince günde 15-16 tane içerdim. Hemen 6-7 de düşürdüm. Şu bir haftadır 3-4 tane. Kahvaltı ve akşam yemeği sonrası canım çekiyor sadece. 20. Haftaya kadar bırakırım inşallah. Şuan 17+2 yim
queen_momi Ben ilk sigaradan tiksindim 16 haftalık olduk çok az bile gelse kokusu uzaklaşıyorum ortamdan
aslikaya1 Ben sıgara değil daha beterini içiyordum nargile öğrendiğim an bıraktım ilk 5-10 gün zorladı çünkü günde iki kere felan hazırlayıp içiyordum ama çocuğa giden oksijeni azaltıyor diye okuyunca benim zevkim çocuğu boğuyor demekki diye düşünüp bir daha içmedim daha da içmem galiba alıştım cunku
bebekim2026 Anne olarak içmiyorum ama eşim maalesef ilkinde bırakmadı 2. Ye hamileyim ve ailesinde saglik sorunları var muhtemelen o stresle yine bırakmayacak ve bu durum yüzünden ara ara tartışıyoruz. İçmeyene cok zor.
alynaca seloss23 hamile olduğumu öğrendiğimde hemen bırakmıştım ilk bebeğim de sonrada bidaha hiç başladım çok şükür
yenianneoluyorumben34 Biz karı koca çok severek sigara içiyorduk günde belki 1.5 paket sigara tüketiyordum şimdi günlük 3 4 tane içiyorum çok vicdan azabı çekiyorum ona bunu yapmaya ne hakkım bar diye içmeyince midem bulanıyor ve çok agresif oluyorum eşimde çok sigara içiyor hep bir koku altındayım yani 🙁
tortillam_ Havin49_ hamile kalmadan önce 15-16 adet içiyordum. Öğrendikten sonra 6-7 ye düşürdüm hemen. Bu aralar 3-4 adet sadece
dalyaluna35 Gebelik planladığımız andan itibaren bu son paket dedim ve biraktim esim de azaltarak bıraktı o dönem, ikimiz de birakma karari aldik. Hala içmiyorum esim ise sadece arada alkolle falan bir iki tane içiyor