Cimbom Arkadaşlar aranızda plates topuyla doğumu kolaylaştıran varmı plates topunun faydası varmı sizce alıp evde yapmalımıyım ?
23Zumra Cimbom ben henuz dogum yapmadim 23.5 haftaligim ama baya arastirma yapiyorum genelikle plates topunu yardimci oluyormus hatta eger dikkat ederseniz cogu ozel hastanelerde plates topu var bende bunu ozelikle daha detayli bilgi edinmek icin kendi doktoruma sorucam
gksuaks Cimbom Evet baya faydası varmış ve tüm özellerde ztn oluyor. Hep görüyorum ben hastane yatışından bi süre sonra sancıları orda karşılıyo anneler. Ben özelde yapacağm için vardır ztn öncesinde eve almayı düşünmüyorum ama çk faydası varsa erkenden yapmanın almayı düşünürüm tabi.
Zuzu35 Cimbom ben doğum sancılarımın büyük kısmını plates topu üzerinde zıplayarak karşıladım tabi bie yere kadar etkili sancılar kuvvetlendiğinde yerimden kalkamadım ilk etapta evet etkili iyi geliyor ama sonra zaten hiçbirşey etkili olmuyor😁
Cimbom 23Zumra Ya ben bugün doktora sordum doğuma yardımcı oluyor dedi ama ben sizlerdende fikir almak istedim gerçekten çok yararı varsa bende plates topu alıp evde yapıcam
Cimbom 23Zumra Onu bende bilmiyorum ya 32 hafta 4 gunlugum ama kaçıncı haftamda başlamaliyim bilgim yok sadece çok yürüyüş yap oturup kalkma egzersizlerine masajlara daha erken platesinde faydası var dedi
alindas Kızlar bu postu bi canlandıralım. Pilates topu hangi marka aldınız, nereden aldınız? Araştırıyorum ama bir türlü güvenilir olanı bulamadım Cimbom
AygyulSina alindas ben net bı marka öneremem çünkü yurt dısında yaşıyorum. Ama sana şöyle soylım bim a101 gıbı marketlerden aldım çok uyguna pahalısına hıc göz dıkmedım valla
23Zumra alindas canim benim aldığım plates ucuz birseydi arada bi oturuyordum ama cok kulanmadim markasiz birseydi
alindas Allahım her yer trendyol olmuş doğru düzgün post yok, saçma bi uygulama olma yolunda emin adımla ilerleniyor🤦🏻♀️