dilarakaradagg Dün temizlik yaptım biraz yoruldum dün çok hareketliydi ama bugün hareketleri düne göre azaldı hiç hareket yok diyemem ama az ve hafif endişelenmeli miyim?
allyslife dilarakaradagg gönlünü ferah tut, hareketlerini takip et ve içinde en ufak kaygı varsa ertelemeden doktora gidip muayene ol, o şüphe ile devam etmek seni çok etkiler, sen de bebeği. sağlıkla kolaylıkla doğsun bebişin❤️
hanifeeeeeedjdjdndnx dilarakaradagg merhaba canım ben 24 Mart’ta hastanede yattım sancı yüzünden 1 hafta kaldım bu süre zarfında bebekte taşıkardı var denildi neyse 1 haftanın sonunda eve geldim hiç bişi yoktu 3 günde bebeğimin hareket etmediğini fark ettim önce endişelenmedim çünkü çıkışımın son gününde bile ultrasona girmiştim neyse sabahtan akşama takip ettim hiç yok hani çok yorulursun kolunu kaldırmaya mecalin olmaz ya aynı öyle hareket ediyordu varla yok arasında sabaha karşı uyandım ve takip ettim baktım hiç yok eşimi uyandırdım gidelim diye normalde almam ama eşime dedim ki hastaneye çantasını da alalım neyse hastaneye gittik bebeğin suyu azalmış ama rahim açık değil denildi ve ben ertesi gün 35 inci haftada acilen sezeryane alındım basite alma sakın eğer hareketinde azalma varsa hemen git
kartanesii_ dilarakaradagg bende bir gün bu şekilde çok çok çok yorulmuştum bende de olmuştu bu durum, düzeldi sonraki gün merak etmeyin