Hanımlar merhaba. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Benim 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Temmuz 2025 te emzirmeyi sonlandırdım neredeyse 1 yıl olacak. Eylül 2025 te hamile kaldım, Kasım 2025 te düşük yaptım maalesef. Düşürmeseydim şimdilerde tahmini 30 haftalık falan olacaktı. Geçen hafta duş sonrası memelerimden süt geldi. Kendiliğinden değil ama şişkinlik hissettim ve sıktığımda süt geldi iki memeden de. Bu durumu yaşayan var mı? O günden beri hiç tekrar bakmadım sıkma dendiği için ama bugün tekrar denedim yine iki memeden de süt geldi. Bu yaptığım düşükten kaynaklı olabilir mi? Hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü bugün adet oldum. Gerçi çook açık renkli ve yoğun şiddette kanamam var. Normal adet ağrımdan da daha şiddetli aslında ama daha önce düşük yaptığım için ağrısı onunla kıyaslanacak kadar çok değil yani düşük de yapmıyorumdur muhtemelen. Başına gelen var mı yardımcı olabilir misiniz?
Nottt: Doktora gideceğim arkadaşlar. Daha geçen hafta safra kesesi ameliyatı olduğum için biraz toparlanmayı bekliyorum o yüzden sizlere danıştım ❤️