mrveyre Kızlar sabahtan beri Boğazlarım ağrıyor yutkunurken ateş falan yok ama öksürük de başladı yavaştan sizce ne yapmayalım acile de gidesim hiç yok 26 haftalık hamileyim
busrabaskal mrveyre 10 gündür neredeyse öksürükle boğuşuyorum .doğal yöntemlerin yapmadığım kalmadı istifra ediyorum artık öksürmekten.İnş siz ilerlemeden çare bulursunuz
pimpirikliana mrveyre ne yaptınız acaba şuan aynı durumdayım mahvoldum Dr antibiyotik başladı ona rağmen asla geçmedi geceleri tek bir saat bile uyuyamaz oldum
mrveyre busrabaskal size de geçmiş olsun çok zor bi durum hele ki hamilelikte ilaç da kullanamıyoruz inşallah bi an önce geçer
mryh busrabaskal geçmiş olsun hangi doktora gittiniz teşhisi nasıl koydu nasıl anladı sürekli boğazım acıyor geçiyor hergun sürekli tekrarlıyor bnde bugün qcaba alerjik mıdır diye düşündüm de
mrveyre pimpirikliana canım ben doktora gitmeden atlattım nane limon içtim ama aşırı değil günde bi çay bardağı kadar hergün de üst üstte içmedim Boğazlarımı yatıştırsın diye çorba içtim limonlu geçti kendiliğinden sana da çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin kısa zamanda 😍