annemood 8haftalık hamileyim bir buçuk saatlik uçak yolculuğu yapacağım doktoruma da sordum uçak yolculuğu yapabilirsiniz yazmış ama yine de tedirgin oldum bu haftalar da bir sıkıntı olur mu uçak yolculuğunda bilginşz var mı
buketdeniz19 annemood doktorun en doğru cevabı verir canım zaten burda kimse bin yada binme demez bence benim doktorum ilk 3 ay şehir dışına çıkmayı yasaklamıştı mesela tatile gidicektim şehir dışına çıkma demişti doktoruna sormuşsun zaten uygun görmüş oda
ghostty annemood ben o haftalarda yurt dışına gitmiştim uçakla. Doktorum daha erken uçmama izin vermişti ama ben kalp atışını bekleyip gittim. Doktorunuz onay verdiyse sorun olacağını sanmıyorum.
nupeh annemood bende 7 haftalıkken geçen hafta bir yolculuk yaptım uçakla 2 saat bir sorun olmadı doktorum gidebilirsin demişti
annemood buketdeniz19 bilemedim burada okudum biraz kendimi korkuttum doktor sorun yok demiş neyse Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah ya
annemood papatyaannesii ben 8 ilk trimester diye tedirgin oldum sağol canım Allahın izniyle bir sıkıntı olmadan hallolur inşallah
kartanesii_ annemood ben en son 29. Haftada uçmuştum nerdeyse, bi sıkıntı olmadı. Hatta o 2 hafta içinde git gel 4 kere uçmuştum
annemood mervekalkann rahatladım şimdi biraz felaket senaryoları okudum o insanı daha çok korkutuyor küçücük ama annelik hissini yaşatıyor evladım 💚 bir de ilk hamileliğim ondan tedirginliğim işte teşeeekkürler cevap için