eflinsultan seloss23 6haftalıkken kanama şikayetiyle acile gittim ultrasonda kalp atışı. Vardı ama çok yeni olduğu için makine algılamadı sonra 7 + 5 kontrole gittin çok şükür duydum şuan 15 haftalık olduk
sssseyma eflinsultan merhaba bende 6 haftalık iken kalp atışını duydum bende de kanama vardı doktor progestan verdi 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim kanamam artık bitmişti ama ultrasonda hala kanama gösteriyor şuan 8 haftalık hamileyim progestan kullanmaya devam ediyorum süreç sizin için nasıl ilerledi
seloss23 sssseyma kanama suana kadar olmadı cok sükür bakalım bizde insallah cuma günü duyacagız kalp atısını:)
allyslife sssseyma endişelenme canım, kanama alanı çat diye geçmiyor biraz zaman alır ama geçer, ilacını kullanmaya ve kendini yormamaya dikkat et, sağlıkla gelsin bebişin❤️
seloss23 sssseyma bu konunuz hakkında bir yeni sohbet oluşturun (yeni tartışma oluşturun) size hemen dönerler belki burdan görmezler
allyslife seloss23 6+3′te duydum canım, doktorum küçük olduğu için kısacık dinletmişti. Kolaylıkla sağlıkla gelsin bebişin