Merve-betul damlasv rica ederim normal doğum tecrübe m yok iki sezeryanim var sorun olursa yardımcı da olurum😚
sarilale123 damlasv sağlıkla gelsin oğlunuz inşallah, çokta güzel hazırlamışsınız. Ben daha var diye üşeniyorum ama erkenden hazırlamakta en mantıklısı galiba .
Zehrailly damlasv Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel olmuş ellerinize sağlık 🥹❤️
busbus222_ Merhaba buraya yeni üyeyim çok güzel olmuş sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz bende ikiz bebeklerime hamileyim 6 haftalık ama burda ikizlerle ilgili herhangi bir konu başlığı bulamadım fikir alabilmek için
damlasv busbus222_ hayırlısı olsun daha çok ufak minikler ikizler konusu ekstra bir konu olduğu için doktorunuz her konuda sorularınızı yanıtlayacaktır 🌸
damlasv Merve-betul normal doğum çok istiyorum ama benim oğlan hep önden gidiyor genetik olarak sezeryan konusunda genel mi spinal mi yaptınız acaba anestezi konusunu
ozklay damlasv Anladım, Hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla gelsin bebisiniz🥰💙 kendinize çok iyi bakın, kolaylıklar diliyorum 🌸🥰😍
Merve-betul damlasv benimkiler de önden gidiyo büyük oflumun sezeryan olacağı 5. Ayda kesinleşmişti zaten kafa yapısı 1 hafta 10 gün önden gidiyo diye
damlasv bsrelif yarısı ebebek askısı aldığım kıyafetlerden gelen diğer yarısını trendyoldan bebek askısı olarak aldım 2 boy
Selim_Alparslan damlasv Ellerine sağlık tatlı anne🥹 Sağlıkla kucağına al inşallah 🥰 Bu güzel cicilerin içi dolu inşallah 🌸😊