haticenursimsek Ya bişey dicem kızlar yardım edin gebe oldığunuzu öğrenmeden önce böyle miğde bulantınız nasıldı ya kusucam gibi ama kusamıyorum yada gebeyken lütfen yazın ya delircem bi saat önce yokru bi anda gledi
mezfamily haticenursimsek bende de aynı dert öğürmekten sıkıldım elinden geldikçe limon kokla limon suyu iç ayran yoğurt gibi hafif şeyler tüket
meklc haticenursimsek Ben gebeliğimi geç öğrendim ve hafif mide bulantısı şeklinde oluyordu tiksinti gibi şüphelenip test yaptım pozitifti 🥹
hasanefee1 haticenursimsek ya benim ikinci hamilelik ilkte bu kadar yoktu kusturmayan mide bulantısı var yani acıkınca daha çok bulaniyor tok oluncada bulaniyor ama kusturmuyor çok kötü uyuyamiyorun daha ilk haftalardan hamile olduğumu bilmeden mide bulantısı başlamıştı sanırım ikinci zorlayacak
haticenursimsek Kızlar benimde böyle bilmiyorum gebemiyim ama göğüs ağrim fln yok iki gündür hafif lekelenmem vardı bitti yerleşme olabilirmi
busrabaskal haticenursimsek rahme düştüğü an midemde koca bir yara oluşmuş gastrit .bununla birlikte koku hassasiyeti mide bulantısı 3 ay ölmek istedim o kadar berbat haldeydim yataktan kalkamadım dışarı çıkamadım banyo yapamadım doğru düzgün diş fırçalayamadım.Alkah kolaylık versin
birmeftu busrabaskal yemek yşyemıyorum şu bile içemiyorum kusuyorum bebek nasıl beslenecek diyorum doktorunuz bir şey demiş miydi
busrabaskal birmeftu kuş kadar yiyebilirdim.su içmek için zorlardım çünkü içtikçe ilerleyen günlerde mide bulantısını atlatmana yardımcı oluyor.bende mide bulantısı ilaçları işe yaramadı ama sende yarayabilir en etkilesini istersin.gelişimi iyiydi benim ki 3 ay yemememe rağmen