Sedaahmet Yaklaşık 1 buçuk saattir kesintisiz orta şiddette bel ağrısı, hafif mide bulantısı ve yemek borusu yanması, hafif kasılmalar, bebeğin hareketlerinin canımı acıtması bunlar gerçek doğum sancısı mı😥 ilk hamileliğim ve gercek dogum sancisı nasıl bilmiyorum. 38+6 oldum. Gelsin artık dedim ama korkuda başladı şuan. Yatıyorum kalkıyorum yürüyorum oturuyorum geçmiyor agrılar. Daha da şiddetlenirse eşimi uyandırıp hastaneye gideriz 😑😥
Efuli53 Sedaahmet gercek dogum sancısı şiddetlenirmiş diye okumustum geçen. Yalancı sancı uzanınca falan geçermiş.
Seymanursrtp Sedaahmet dakikasını kontrol et CNm aynı sıklıkla gelip giderse anne oluyorsun demektir bana da dua eder misin doğum ederken edilen dua kabul olurmuş doğumdan çok korkuyorum da senin gibi 😕😕😕
Selenaygur Sedaahmet canm ayni seyler ayni sekilde anlattigin gibi bende de oluyor kac gundur ilkinde gittim doktora bisey cikmadi dus aliyorum uzaniyorm falan gecmiyo hatta uzaninca daha da cok artiyo en kesin sonuc uyuyunca geciyosa yalancidir benim uyuyunca geciyo mesela ordan anliyorum ☺
Sedaahmet Efuli53 bende öyle okumuştum ama benim ağrı kesintisiz ağrıyor. Belden kasıklara vuruyor agrı diye okumuştum bende ama benim sadece belim agrıyor adet olacakmısım gibi. Bilemedim yani. Daha da şiddetlenirse eşimi uyandıracam 🤦♀️😥 bide bağırsaklarım gurulduyor sanki isal olacakmışim gibi ama olmadım.
Sedaahmet Seymanursrtp canım gelip giden bi ağrı değil benimki. Sürekli ağrıyor. Hic kesilmiyor ağrı yani. O yüzden bende gerçek doğum sancisimi emin olamadim. Dinlenincede gecmiyor. Şuan orta şiddette ağrıyor. Şiddeti artarsa giderim hastaneye. Ben doğumdan korkmuyordum ama şuan ağrım olunca korkmaya başladım 🙈 tabiki dua ederim canım. 😊
Emelinda Sedaahmet bi sıcak duşa gir, geçerse gerçek sancı değildir, arada benim de oluyor geçmeyen adet sancısı gibi, sıcak duş geçiriyor anlıyorum ki yalancı sancılarmış
Bebeksicimm1 Bende 35+2 ym iki saattir belim orta siddetle ağrıyor kasiklarima vuruyor adet olacakmışım gibi agri var bebek karnımda toplanıyor gibi oluyor midem yanıyor ve hala geçmedi sancı Bacaklarıma vuruyor artık bide dakika olayını hala anlamış değilim sancı sürekli oluyor kafam karısti ilk gebeliğim uzandığım halde bile geçmiyor 🤦🏻♀️
Sedaahmet Bebeksicimm1 aynen canım benimde şuan öyle. Benimde belim sürekli ağrıyor. Ve kalçamda ağrıyor. Şiddeti artarsa gidecem hastaneye. 😶
Sedaahmet Seymanursrtp amin canım inşallah 🙏 hayır olmadim henüz. Doktorumda hic konusunu açmadı catı muayenesinin
Sedaahmet Bebeksicimm1 duş aldım uzandım hala gecmedi. Özellikle sol belim ve kalçam cok ağrıyor. Galiba hastane yolu gözüküyor bana 🙋♀️
Sedaahmet Dilek65 gece hastaneye geldik ama hastaneye gelince sancı gitti 😂 yalancı sancı dedi doktor. Nstde de sancı cikmadı. 1 cm açıklık cıktı sadece. 🙄 şuan tsh icin kan verdim öğleden sonra sonuclar cikacak. Ve yine belimde hafif ağrı var. Yine yalancı sancı galiba. Hic gelesi yok benim oğlanın
Sedaahmet Medebru gece hastaneye gelince sancı gitti. Galiba bide ben stres yaptım. Bugün zaten kendi doktoruma kontrolüm vardi. Tsh icin kan verdim. Öğleden sonra cikacak sonuclar. Ve yine hafif bel ağrım başladı. Yalancı sancı galiba yine 😶
Hasretim1018 Sedaahmet dün kontrolüm vardı 1tane 80 civarı sancı çıktı çok korkuyorum doktor alttan muayene edelim ddi korktugumu anlayınca pazartesi gel tekrar nts bakalım çatı muayeneside o gün yaparız dedi ama ben hiç ağrı hissetmiyorum bu TSN kan almak ne hiç duymadım lütfen bilgi verir misiniz
Sedaahmet Selenaygur aynen canım benimkide yalancı sancı ciktı ama doktor gelebilir her an dedi 🤷♀️ ben uyuyamadım hic. Hatta yatıyorum tam uykuya dalarken sağa sola dönünce birden ağrı giriyor uykumdan uyaniyorum. Bugün 1 saatlik uykuyla duruyorum ona da uyku denirse 😂 şuan hastanedeyim zaten.kan sonuclarini bekliyorum. Ògleden sonra tekrar nst ye baglayacak doktor
Selenaygur Sedaahmet bende zor uyudum gece hep tuvalete kalktigim icin hep agridigini hissettim zaten ama herkestede farkli olurmus ya zaten anlattigin seyle yasadigim sey ayni ama belki seninki dusla gecer belki yuruyusle benimki uyuyunca geciyo doktorum yuru dedi ama ne mumkun popom ozel bolgem cok agriyo yurumek pek mumkun olmuyo 😀
Sedaahmet Hasretim1018 bende gece catı muayenesi oldum ilk kez. Açiklık yok dedi ama nst de 1 cm acıklık ciktı. Canım benim tsh ım yüksek. İlaç kullanıyorum. 3 haftada bi kan verip degerlerime bakiyor doktor. Bugün yine kontrol günümdü. O yüzden kan verdim. Yani sancıyla ilgisi yok bu tsh ın.😊