aysunssevim Bunu hep duyuyorum yok kız senesi yok erkek senesi gerçekten var mı böyle bir şey mesela bu sene çoğunlukla erkek duyuyorum sizlerin şuan nedir hadi yorumlarınızı yapın 🌸
mervenur09_ aysunssevim bende etrafta herkes kız senesi dedi gerçekten etrafımdaki herkesin kızı oldu ama benim erkek üçüncü oğlan 😄
sanem34001 aysunssevim ocakta doğum yaptım. Hastanede kaldığı süre boyunca 10-12 bebek falan doğdu sayı yarıyarıya denebilir. 2-3 bebek daha fazla kızdı. Ama sene falan yoktur. Öyle olsa cinsiyetler her yık olurdu😅😅
mervenur09_ Fatmaa_mehmett doğrudur sadece erkek annesi olmak yoruyor ama güzel de tabi şükür bu günümüze siz düşünüyor musunuz tekrardan 🤗🤲🏻
aysunssevim mervekalkann buradaki yorumlara da bakınca sanırım doğru 😅 çoğunluk erkek demiş benim de erkek 💙
elifsn23 aysunssevim ben bu duruma hiç inanamadım ya niyeyse 😂 seneye göre değil ki sonuçta o an hangi hücrelerin birleştiğiyle ilgili
Fatmaa_mehmett mervenur09_ bu kız olsaydı yeterliydi. kız da istiyorum çünkü kız çocuk annenin eli ayağı oluyor ileride.insan her iki meyvenin de tadına bakmak istiyor.o yüzden dördüncüyude Allah kısmet ederse düşünüyorum.oncelikle bu sağlıkla gelsinde.ona Allah kerim🐣😀🧿
mervenur09_ Fatmaa_mehmett bende aynı şekilde düşünüyorum inşallah 4 de Rabbim ikimizede sağlıklı kız evlat nasip eder