Aysims Selam kızlar biz 1224 olmuşuz çoğu kişiye göre az geldi bana bakıyorum genelde 1500 falan olanlar var doktor iyi dedi ama biraz ufakmı olucaz ne 🤗
Bulut74 Aysims ben de çok merak ediyorum ama Salı randevum var 30 haftalık olucaz tam. En son 26 haftalık gitmiştim 1100 demişti 🤗 sağlıklı olsun da kilosu boyu önemli değil ☺️
Aysims Bulut74 öyle tabi canım da acaba yeterli beslenemiyormyum kaygısı 🤔 gene bakıyorum en minnoş benim kızım 😁
Sara91 Merhaba 28+5 bende 1328 gr. Haftasina gore buyuk dedi doktor.oylemi ki.ama bakiyorum cok degil bence
Bulut74 Aysims anne baba geniyle de alakalı olabilir. Eşiniz ya da siz minyonsanız ondan öyledir. Her bebek kilosu eşit değildir. 🤗🥰
Aysims Htcm65 valla bana da ufak geliyo ama doktor iyi diyor bilemiyorum bu gidişle kaç kilo doğar acaba bu ara benimkinin hareketleri de yavaşladı artık yerleri daralıyor
Htcm65 Kızlar hazretleri nasıl sizin sanki benim bu hafta biraz hareketsiz gibi geçen hafta gittim herşey normal dedi ama bazen korkuyorum hareketsiz diye