Eminecihanyagmur Kızlar 36 haftalığız çatı muayenesi çok korkunç bir şey mi? Yarın kontrolüm var ben o kadar korkuyorumki içimin rahatlatılmasana ihtiyacım var halimden en iyi siz anlarsınız 🌸
[silindi] Eminecihanyagmur hiç hissetmiyorsun bile o acıyo diyenler kendini çok kastığı için kasarsan acır
Selvis Eminecihanyagmur aynen canım kasma kendini. Kasarsan ben gibi olursun zorlandım ben . Relaxxx ol senn
[silindi] Eminecihanyagmur zaten saniyeler içinde bitiyor doğum yapacaksınız onun yanında çatı muayenesi ne ki 😂 doğumda kaç kere alttan muayene oluyorsun😣
Yagmur1234 Eminecihanyagmur korkulacak birşey yok canım hiç acımıyor İnan ki bittikten sonra bu muymuş diyeceksin hatta
Eminecihanyagmur Selvis ilk olduğu için ne gibi şeyler yaşayacaksın bilemiyo insan haliyle soruyo çevreye ama işte herkes aynı değil canım bende çok kasıyorum
[silindi] Eminecihanyagmur rahat ol canım inan hiç acımıyor 😊 hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağına al bir avazda inşalllah❤️
AyseDuru @Eminecihanyagmur 10 saniye sürüyo kasmazsan dayanılmıcak bi acı değil zaten ne ara oldu anlamıyosun bile :)
Eminecihanyagmur [silindi] [silindi] amin canım allah razı olsun cümlemize kolay Doğumlar nasip etsin mevlam♥️
Eminecihanyagmur Yagmur1234 30ncu haftamda sanki gece suyum geldi bişey olmuştu acile gittik plastik bi aletle açtılar rahmimi,akıntı var mı diye bu şekilde mi oluyo yine muayenesi?
Eminecihanyagmur [silindi] ayy maşallh rabbim analı babalı büyütsün anne baba sözü dinleyen bi evlat olsun insallah🤲😍
Yagmur1234 Eminecihanyagmur ondan daha basit birşey emin olabilirsin doktorun parmağını sokup kontrol ediyor sadece