edak1 Kızlar selam bata göre 6+6 haftalık hamileyim fakat henüz kontrole gitmedim. Allahım nasip etsin inşallah kalp atışları ve bebişi aynı anda görmek istediğim için bekliyorum. Siz ne zaman gittiniz şuan belirtileriniz neler ve nasıl ilerliyor
mervekalkann edak1 3+6 da öğrenmiştim. 5+0 da ilk kontrolüme gidip keseyi görmüştük 6+2 de bebeği görüp kalp atışlarını duymuştuk.
esmacuk edak1 6+2’de gittim çok şükür keseyi de kalp atışını da gördük ama bunun sekiz dokuz haftaya kadar yolu var tabi
sarumervee edak1 evde test yaptım pozitif yakın bi polikinlikte kan verdim betam 3 bin küsürdü 4+4 haftalık olmuşum bile hemen hastaneye o gün gittim randevu alıp bende pıhtılaşma var çünkü önceki kaybımda doktorum öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerektiğini söylemişti yani aynı gün içinde
bsrelif Adetten 1 hafta sonra gittim garanti olsun diye gittiğimde 5 haftalıktı kese göründü ama embriyo görünmedi, 7 haftalıkken gel kalp atışını dinleyelim dedi doktor eşimle beraber özele gidip dinlemiştik
fdegirmencii Ben 5. Haftada öğrendim ilk kontrolüme kalp atışını da duymak adına 7. Haftamda gitmiştim çok şükür kalp atışını da duymuştuk
cyda18 edak1 5 haftalık hamileyken yeni öğrendiğimde direk gitmiştim heycandan iki hafta sonra gel demişti 7 haftamda kesin kalp atışı duymuştuk şükür