kuebra_kuecuek Merhaba kızlar, Pendik Medipol esra nur tola tanıyan var mu doğum yapan varsa bilgi verebilir mi lütfen
esmacuk kuebra_kuecuek o doktoru bilmiyorum ama orada öncelikle doğumunu yaptıran ve çok memnun kaldığım Aytekin Muhqmmedaliyeva sonrasında da rutin kontrollere gittiğim Emine Ünlü Değermenciyi öneririm ☺️
kuebra_kuecuek esmacuk Aytekin hanım herkes öneriyor bi ona bende gideceğim gibi benim doktorum bana ilgisiz geldiği için son bi kere daha deneyeceğim 3. De memnun kalmazsam doktor değiştireceğim teşekkürler yorumun için
kuebra_kuecuek Eso66 kaç aylık Hamilesin bir de doktorunuz anlayışla ilgili bir doktor mu ve normal doğuma mı olumlu bakıyor yoksa sezaryene mı yoksa duruma göre yorum mu yapıyor
Eso66 kuebra_kuecuek Şuan 4 aylık hamileyim şöyle söylim ilk gebelik sezeryan oldugum icin bunuda kendi isteğimle mecbur oldugum icin sezeryan olcak yoksa aytakın hanım normal doğum destekliyor yani ssvd bile yapıyor şartlar uygunsa. Ben memnunum anlayışlı ve sorum olunca hemen cevap veren ister randevu zamanı olsun ister whatsapptan