kardelen0219 Troid ile gebe kalan var mı acaba nasıl bir süreç geçirdiniz troid gebeliği ne kadar engeller yada gebe kaldıktan sonra zorlar mı ?
Havin49_ kardelen0219 gebe kalmayı zorlaştırabilir gebe kaldıktan sonra mutlaka ilacı dakikası dakikasına içmen lazım değerlerin yükselmemeli bebeğe zarar verir
ezgiice kardelen0219 canım ben de tiroid hastasıyım ama gebe olduğumu öğrendim o yüzden ilaçlarını kullandığın sürece sorun yok
whsh kardelen0219 gebe kalmayı engelliyor ben iki yıla kadar düzenli kullandım gebelik oluştu gebeliğin sonuna kadar da kullandım doğumdan sonra bıraktım şükür şu an ilaç kullanmıyorum artık değerler iyi
cylnboran04 kardelen0219 benim vardı her ay duzenlı kan verıp degerlerı takıp edıyorduk doktor ona göre ilaç dozunu artırıyordu
kardelen0219 whsh bende hastaneye gittim önce troid değerlerim düzelmesi gerektiğini söyledi doktor başka herhangi bir problemim yok
2prensesannesi0 kardelen0219 merhaba benimde bugün baktırdım 0.39 çıkmış acaba nasıl yarın sonuçları almaya gidicem biraz tedirginlestim
Emir2021 kardelen0219 kardelen0219 canım 5 senedir tedavisindeyim hamile kaldığımda 5.1 di düzenli ilaç ve ilaçlarının yükselmesi gerekiyor ve beni diyetisyene yolladı doktor düzenli beslenmeyle 1 e indi troidim
sarumervee kardelen0219 ama merak etmeyin bendede var hatta ben ilaçları kullanmayı bırakmıştım hamile kalmadan önce sadece aklıma geldikçe iyot damlası kullanıyordum oda çok işe yarıyor dengede tutmaya hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum ilaç vermedi değerlerin güzel dedi 27 haftalığım daha yeni bir tık yükselmiş
yagmurrana Hipotiroidi tanısı konulmuştu. yaklaşık 8 yıldır 25 mcg euthyrox kullanıyorum ve hamileyim. Hamile kalmakta sorun yaşamadım, sıkıntı yok fakat gebelik başladığından beri her kontrolde doz yükseltiyoruz.
yagmurrana kardelen0219 ilk trimesterda bayağı yorgun oluyordum. Şuan ikinci trimesterdayım öyle ekstra zorlayıcı bir yorgunluk olmuyor.
sarumervee kardelen0219 başlangıç dozundasınız şuan takip eder ona göre dozajda oynama yapar doktorunuz