Yaklaşık 1 senedir takip ettiğim okuyup mutlu olduğum ya da okuyup üzüldüğüm bu forumda ilk kez yazmak istedim. Bir çözüm yolu aradığım için değil içimi dökmek istedim çevremde yaşadığım şeyleri yaşamış olan insanlar yok çok şükür, çok şükür diyorum çünkü kimsenin evlat hasretiyle sınanmasını istemem.
Benim hikayeme gelince 6 yıllık evliyim 2 seneye yakın bebek istiyoruz başlarda takmadım olur dedim sonradan birşeylerin ters gittiğini anladım 1 ovülasyon takiplerine rağmen gebelik oluşmayınca doktora gittim benim sonuçlarımda sorun çıkmadı erkek faktörü olduğunu öğrendik hareket ve morfolojide sorun vardı aylarca takviyeler doğal içerikler düzeltmek için uğraştık olmadı tüp bebeğe başlayama karar verdik ve mart sonunda başladık standart bir protokol uygulandı 7 günlük gonal-f kullandıktan sonra cumartesi opu oldum 9 yumurta toplandı doktorum gayet iyi dedi. Ertesi gün 9 yumurtadan 8 inin boş olduğunu sadece bir yumurtanın döllendiğini söylediler. Bugün 3. Gündü aradılar 6 hücreli olmuş çok bilmiyorum ama sanırım elimizde olan tek embriyonunda ilerlemesi iyi değil hoca 5. Güne giderse taze transfer yapmaya karar vermiş, 5. Güne gider mi gitmez mi bilmiyorum. 2 senedir tüm soğukkanlılığımı korumaya çalışmıştım güçlü olmaya çalıştım ancak bugün artık yorulduğumu fark ettim birwz uzun oldu ama içimi dökmek istedim.
Hepimiz için hayırlısı olsun