hilalomer Cansu424 yok her şeyi denedim meyve binbir çeşit suluk olmuyor yani su içemiyorum midemi bulandırıyor
tugcelice07 hilalomer en az diye bir şey yok bebek alsın yeter mesela protein vs beslenirsen anne yağdan verir bebek kilo alır zaten 20.haftaya kadar annenin kilo almaması isteniyor ondan sonra da sınırlı şeker felan olmasın diye
hilalomer tugcelice07 tam olarak bahsettiğim şey de o zaten bebek kilo aldığında otomatik olarak anne de alıyor ama anne aynı zamanda yağdan verirse kilo almamış gibi oluyor akşamdan beri anlatamadım derdimi ama hadi hayırlısı bakalım daha Bi şey yazmicam bu konuda 😂
havvaa41 hilalomer ilk gebeliğimde 25 kilo aldım 2. Ye hamileyim şimdi 37 haftalık 6 kilo aldım 1. Gebeliğimde triodlerim çalışmıyormuş ondna çok kilo almıştım
tugcelice07 hilalomer ama sonuç olarak anne kaçla hamile kalmış kaç olmuş bi insan 10 kilo alıyorsa normal 20-30 alıyorsa abest sağlıksız olur çünkü bebek ağırlığı o kadar yok dikkat etmek lazım
ments hilalomer 39+6 oluyoruz bu geceyle , 52 kg ile başladık 73 oldum , fazla aldık biz biraz 🤭kişiden kişiye, vücuttan vücuda değişiyor bence . Nasıl oldu bitti bu kadar çok aldım bilmiyorum. Sağlıkla hayırla kavuşalım da veririz Allah’ın izniyle.
hghg hilalomer ne kadar alırsanız alın zaten doğum sonrası çoğunu veriyorsunuz gün gün ben şuan hamile kaldığım kilodayım neredeyse ve doğum yapalı 1 ay oldu
hilalomer tugcelice07 hahahahha kim diyor onu gayet normal gebelikte 20-30 kg kilo artışı kimisi ilaç kullanıyor ömürlük hastalığından dolayı epilepsi ruhsal hastalıklar vb kimisi zaten kiloya meyilli kimisi genetik o şekilde bu çok normal nasıl böyle diyip de kötü hissettirebilirsiniz ki fazla kilo alanları? Benim Daha ilk gebeliğim kilo almadım daha ama alanlar var ve gebelikte normal hanımefendi. ZATEN kadınlar kendini kötü hissediyor sizin gibi söyleyenler yüzünden kötü hissediyorlar tamamen
tugcelice07 hilalomer bebek 3 kiloyken bir insanın 20 kilo alması sağlıklı bir şeyse siz bunu savunun , hamile kadın doğumdan sonra zorlanıyor o kilolar yüzünden ki bebekte şeker hastalığı riski de oluşabiliyor araştırın derim tansiyon diyabet obezite bunlar güzel şeyler değil
hilalomer tugcelice07 ya iyi misiniz allah aşkına gece gece sağlıklı bir şey demedim normal bir şey dedim normal demek olabiliyor öyle şeyler demek orda da Yazdım genetiksel olabilir hastalığı olabilir ilaç kullanıyor olabilir sağlıklı olduğunu kimse söylemiyor ama normal olduğunu doktorlar söylüyor evet ve çevremde çoğu kişi 20-30 kilo alıp sonrasında verdi alanlar var ve yapacak bir şey yok insan başına gelmeyen şey hakkında nasıl rahat konuşabiliyor gerçekten anlayamıyorum umarım başınıza gelmez çünkü o insanları anlıyorum aynaya bakmak istemiyorlar kendilerini beğenmiyorlar kötü hissediyorlar sizin gibi konuşanlar yüzünden sizi engelliyorum yazmazsanız Bi Daha sevinirim
Aykerny hilalomer 24+6 da tartıldım 15.5 kilo almışım şuan 25+2 yim bakalım nereye kadar gidecek😅😅😅 İlk hamilelik benimde ❤️