burcubulutt hilalomer merhaba ben Bahçelievler Medicana da yaptım ilk doğumumu aşırı memnun kaldım doktorum olsun bebek hemşireleri olsun şimdi yine hamileyim yine aynı hastane aynı doktora gidiyorum ♥️
burcubulutt hilalomer muayene ücreti 4300 ama doğumu sormadım daha Eylül de doğumum olacak o zamana kadar değişir fiyatlar artar dedim
hilalomer burcubulutt fazlaymış biraz şuan gittiğim hastanin doktorundan çok memnunum ama hastane hakkında fikrim yok korkuyorum o yüzden
burcubulutt mesu09 İsmail Alay çok çok tavsiye ederim. Kendisi doçent doktor ve çok anlayışlı her soruma cevap alıyorum ailecek çok seviyoruz kendisini çok memnunuz
Meryem555 1omurlugum 13 yıl önce orda yaptım doğumu çok memnun kaldım şuan yine hamileyim ama fiyatlar uçuk geldi bana
Meryem555 1omurlugum uğraş şahin diye bayan vardı doktor gitti o çok iyiydi şuan bende esencana gidiyorum belki duymuşsundur hastane ismini
1omurlugum Meryem555 malesdf şuan en uygunu Anadolu hastanesi .Bircok hastaneye baktım fiyatlar berbat
1omurlugum Meryem555 evet duydum onu da Esenyurtta mıydı o hastane tam bilmiyorum ben şuan Mehtap durmusa gidiyorum o da iyi.Esencanin muayene ücreti ne bu arada
crknordk Beylikdüzü medicanada geçen sene doğum yaptım çoook memnun kaldım. Şimi tekrar o hastane ve aynn doktoruma gidiyorum. Ücretleri çok yüksek ama bence değiyo aldığın hizmete.