kumsalyildirim Kızlar regliye kaç gün kal gebelik öğrendiniz ? Erken gebelik testlerinde en erken ne zaman çıkar ?
mucize8nisan kumsalyildirim reglim bu ayin 20sinde ama ben bugun gebe oldugumu ogrendim 2ci hamileligim
yasemin2034 mucize8nisan ben reglime dört gğn var erken gebelik testi yapsam sabah ilk idrarla belli olurmu yine de silikte olsa
hilalomer kumsalyildirim reglden 6 gün önceye kadar çıkıyormuş eczacı öyle demişti ben 2 gün kala öğrendim
sibely12 kumsalyildirim ilk gebeliğimi regli ilk gün olmadım test aldım ama yapmamıştım 2.günün sabahını bekleyemedim gecesinde yaptım öğrendim 2. Gebeliğimde ihtimal vermiyodum kilo verme sürecindeydim reglim gecikince kilo verdiğim için sanmıştım ama 6 gün gecikince şüphelendim test yaptım pozitifti
mucize8nisan kumsalyildirim evet once erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti ayni gun kan verdim negatif cikti 5gun sonra tekrar kaset test yaptim 2tane ikiside silik cikti diger gun kan verdim 69la hamile oldugumu ögrendim
gzdeozn regle 3 gün kala erken gebelik testim pozitif çıkmıştı kan vermek için günün heçmesini bekledim. 1 gün gecikince dayanamadım verdim 540 ile öğrenmiştim 😂🧿💖😍
mezfamily kumsalyildirim regl 3 gün kala erken gebelik testi yaptım regl öncesi 5 gün testi ama testi silik 5 haftalıkken öğrendi